Gå til sidens hovedinnhold

Nakensjokk i Robinson

Danske TV-seere opprørt over nakenløp i realityserien.

(SIDE2): Sex, fyll og bråk - det er knapt noe vi ikke ser på TV om dagen. Og i Danmark har man en langt høyere terskel for å både vise nakenhet og sex på skjermen, men i helgen toppet det seg med den danske utgaven av Robinsonekspedisjonen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Frivillig tvang
Serien er i full gang med innspillingene både med den danske, svenske og den norske varianten i solfylte Malaysia, men denne ukens opptak har skapt harme blant venner og bekjente til deltakerne i serien - deltakerne ble nemlig mer eller mindre tvunget til å være med på nakenløp. Løp man ikke helt i nettoen, så ble man sendt hjem.

Ifølge danske Ekstra Bladet, som viste bilder fra serien, har flere familiemedlemmer og kjærester av realitydeltakerne fortvilet forsøkt å få tak i dem som er på en øy i Malaysia. Men til ingen nytte - er man først med på realityserier, så har en begrenset eller ingen kontakt med de hjemme.

Tok kontakt
De pårørende som tok kontakt med dansk TV3, som står for innspillingen, har uttrykket sterk bekymring fordi de deltakende familiemedlemmene eller kjærestene i utgangspunktet har lovet å ikke kaste klærne under innspillingen.

Men under konkurransen som var en hinderløype man måtte være med på splitter naken - var det ikke rom å la være å kaste klærne. En kvinnelig deltaker ble som sagt kastet ut fordi hun ville beholde klærne på, og et par av mennene som løp i boxershorts ble straffet i etterkant av løpet. De måtte i ekte Robinsonånd spise noe ekkelt...

Produksjonssjef for innspillingen, Jacob Juhl, sier til avisen at han ikke har noen problemer med å tvinge deltakerne til å være med på et slikt løp. På forhånd har dette blitt proklamert som den tøffeste av den danske utgaven av «Robinsonekspedisjonen» til nå.

Se bilder fra innspillingen og les saken på Ekstra Bladet!

Ikke i den norske?
Presseansvarlig Line Vee Hanum i norsk TV3 vil ikke røpe til Seher.no om lignende nakenstunt er planlagt i årets norske realityserien.

- Det vil komme overraskelser, men jeg kan ikke si noe om detaljene. Men vi har allerede sett mer nakenhet på øya i år enn i tidligere ekspedisjoner, sier hun, som på plass i Malaysia under innspillingen, til nettstedet.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken