Gå til sidens hovedinnhold

Rocky blir tv-helt

Martin Kellermanns kjente tegneserie kommer nå som tv-serie.

Det er Egmont som nå har tatt over rettighetene til Rocky-serien i Norge, og i dag kommer også første nummer av det nye og utvidede Rocky-magasin i bladhyllene, skriver Dagbladet.

NA24 – din næringslivsavis

Martin Kellerman er mannen og skaperen bak Rocky. Det er også han som nå jobber med å få fullført tv-serien «Martin Kellerman & Co».

Kellermann, som bruker sine egne venner og opplevelser i Rocky, sier at tv-serien blir mer av det samme. Serien, som skal komme ut i åtte deler som hver blir 15 minutter lange, skal sendes en gang i uken på Sveriges Television fra og med 13. april.

Det skal også være gode muligheter for at serien vil dukke opp på norske tv-skjermer.

- Jeg håper og tror at vi skal få det til. Vi eier rettighetene selv, og kan bestemme hvem vi vil selge det til utenfor Sverige, sier Kellerman til Dagbladet.

Det er to kamerater av Kellerman som lager serien, og flere av kameratene som figurerer i Rocky-serien vil også dukke opp i tv-utgaven.

Ifølge Kellerman vil tv-serien få en mer dyster stemning, og mer lavmælt humor enn tegneserien.

- Det er det kjedligste som ofte blir det morsomst, sier han, og legger til at hovedmålet hans med Rocky-serien er å kunne reise rundt og gjøre morsomme ting med kameratene.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn