(SIDE2): Prinsesse Märtha Louises mann sjarmerte Roger Moores kone Kristina «Kiki» Tholstrup (68) i senk da han var hennes bordkavaler under det danske kronprinsbryllupet i 2004.

- Jeg satt ved siden av Ari og han var en av de mest sjarmerende mennene jeg noen gang har møtt, sier Kristina til Side2 da vi møter stjerneparet for en prat om Roger Moores nye selvbiografi «Mitt navn er Roger, Roger Moore».

Les intervju med Moore her:- Min Bondpikefavoritt er...

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skjønner Märtha
Kristina sier at hun fortalte prinsesse Märtha Louise (37) at hun skjønte hvorfor hun hadde falt for Ari Behn (36).

- Jeg sa til Märtha at jeg forsto hvorfor hun ville gifte seg med ham, det satte hun pris på. Han er veldig sjarmerende, smiler Kristina.

Paret møtte det norske kronprinsparet og Ari og Märtha under det danske prinsebryllupet i mai i år, men de var ikke bordkavalerer med noen fra det norske kongehuset den gangen.

Side2 møtte den gangen 007-agenten og hans kone på rusletur i den lille landsbyen i Danmark der bryllupet sto.

Les også:James Bond i kongelig bryllup

Kongelige kretser
Kristina er svensk milliardær, men har sterke bånd til Danmark da hun tidligere har vært gift med to danske forretningsmenn. Kiki, som hun kalles, giftet seg med sin filmstjernemann på 90-tallet, og det er ingen hemmelighet at Roger og Kristina er nære venner med flere skandinaviske kongelige.

Særlig prins Joachim (39) og hans tidligere kone, grevinne Alexandra (44) er gode venner - og Roger og Kristina ble invitert til prins Felix dåp for fem år siden.

Vennskapet med både Joachim og Alexandra står sterkt selv om de to skilte seg i 2005, og derfor ble også paret invitert da Joachim giftet seg på nytt i mai i år med sin Marie.

Møttes på rivieraen
Roger røper til Side2 at han har en svensk favoritt blant sine Bond-piker, og det er selvsagt fordi hans kone er svensk.

Filmstjernen møtte sin fjerde kone på den franske rivieraen på 80-tallet, men det skulle gå noen år før de to ble et par. Roger var gift i 33 år med Luisa og de to har tre barn sammen. Kristina har også barn og barnebarn på sin side, men paret har ingen barn sammen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!