HTML EMBED

NORDMENNS FAVORITTBYER

Sløs i Roma

Opplev kostymedrama i Roma

Opera er noe av det meste erketypiske du kan oppleve i Roma, og La Traviata en av de mest kjente verkene. Giuseppe Verdis treakter med libretto av Francesco Maria Plava fremføres i denne klassiske versjonen i gamle kostymer fra perioden operaen opprinnelig er satt til. Åsted: Salone Mediterraneo (Hotel Mediterraneo).
Operabilletter for to inkludert velkomstdrink – 650 kroner

Kjøp selskapsklær i Roma

Giorgio Armani er blant Italias fremste eksportprodukter, og eksporterer i dag sine elegante kreasjoner verden rundt. Du kan nå handle hans varer på internett, og i tillegg til klær bærer også møbler, parfyme og andre gaveartikler Armanis navn. Mest spennende er det likevel å oppsøke en av hans stilige butikker, for eksempel i Via Condotti 76.
Halvlang kjole, sort - 4500 kroner

3X3 TIPS TIL PARMA

Spis klassisk i Roma

Ottavio er en av disse unike, typiske romarestaurantene som oser av kvalitet og atmosfære. Interiøret er klassisk, men på ingen måte stivt. Menyen er «typisk middelhavsk», med fisk som spesiale. Et sted (i Via di S. Croce) både for gourmeten og romantikeren.
Katalansk hummer – pris på forespørsel

Sov med utsikt i Roma

Rome Cavalieri er kanskje ikke Romas dyreste eller mest ekstravagante, men beliggenheten på toppen av en ås, med praktfull utsikt over byen, er unik. Sørg for å få et rom som vender mot Vatikanet og sentrum.
King Imperial – 4000 kroner

TOSCANA VS PROVENCE

Spar i Roma

Opplev kunst i Roma

Samtidsmuseet Museo d’Arte Contemporanea viser noe av det mest spennende innenfor italiensk og internasjonal samtidskunst. Det ligger i et tidligere slakteri, men er etter hvert utvidet med en stor terrasse, bibliotek og restaurant – et arkitektonisk mesterstykke der man har blandet gamle strukturer med nye.
Inngang - 40 kroner

Kjøp skinn i Roma

Sermoneta Gloves oppsto i Roma på 1960-tallet som et familieforetagende, og har opp gjennom årene opparbeidet seg et betydelig renommé som leverandør av høykvalitets skinnhansker for menn og kvinner.
Damehanske med silkefór – 350 kr

Last ned gratis guide til ROMA

Spis organisk i Roma

Urbana 47 (i Via Urbana 47) har en trivelig atmosfære, og serverer økologiske retter i ulike varianter – fra enkle kaker til hele middager. Alt tilberedes på stedet, selvsagt av ferske, organiske råvarer.
Strachetti med poteter – ca. 100 kroner

Sov bra i Roma

Grand Hotel Fleming ligger ikke langt fra Ponte Milvio, San Pietro-basilikaen og Villa Borghese, og har i tillegg god forbindelse til flyplassen. Rommene har alle kjøleskap, og mot en liten avgift har du også tilgang på trådløst internett.
Dobbeltrom – fra 320 kroner