Gå til sidens hovedinnhold

Festet for 45 millioner

Det eneste Roman Abramovich ikke kostet på seg var et smil.

(SIDE2): Britiske Daily Mail skriver at Chelsea-eier Roman Abramovich brukte hele 5 millioner pund, eller drøye 45 millioner kroner, på nyttårsfesten sin.

Blant artistene han hadde hyret inn for å underholde sine gjester var Black Eyed Peas. Andre stjerner som ifølge britiske aviser svingte seg på dansegulvet på festen med invitasjon fra Abramovich var Salma Hayek, Demi Moore, George Lucas, Ellen DeGeneres, Harvey Weinstein og Rosie Huntington-Whiteley.

Abramovich kjøpte den storslåtte eiendommen på St. Barts for 536 millioner kroner. Den var tidligere eid av den amerikanske Rockefeller-familien og inneholder det meste man trenger for å holde festligheter for noen hundre verdensstjerner.

For sikkerhets skyld var en liten flåte av yachter på plass for de av gjestene som ikke fants seg til rette i noen av gjestehusene på eiendommen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det britiske aviser imidlertid/midlertidig har hengt seg mest opp i er at Roman Abramovich både under selve festen og forberedelsene i dagene før ser svært mutt ut.

Det ser ikke ut som om han er i ferd med å feste bort et tosifret millionbeløp.

Kanskje det er fotballen som tynger mannen?

Les mer om det her: - Spør Abramovitsj, ikke meg

Under ser du bilder av forberedelsene til den store festen. Kvinnen på bildene er kjæresten Daria Zhukova.

Mer om de to kan du lese her: Her glefser milliardæren til

3989

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken