Gå til sidens hovedinnhold

Romantikk og «pisslunka» melk

Se hva som skjer i neste episode

I første program av Farmen så vi at Marianne og Dan Inge havnet i samme seng. Det går nå store romanserykter på Farmen, og Agnethe mener at ekteskapsfølelsen har smittet over på de andre deltakerne.

Marianne er sjarmert av Dan Inge og inrømmer at de har det veldig koselig sammen.

Begravelsen
I det andre programmet av Farmen finner også deltakerne ut hvem det var som ble gravlagt på gården. Laila er den som bestemmer seg for å finne ut av det hele, og hun konstaterer at det er gårdens eier, Conrad Antoniusen som har gått bort.

- Jeg er redd for at prosten skal luske i hjørnene, sier Marianne med nervøs latter etter Lailas oppdagelse.

Ikke alle jobber like mye
Cecilie og Astrid har fått på bikinien og bader mens de andre jobber, noe Agnethe reagerer på. Men det tyngste arbeidet med ukesoppdraget ser ut til å bli ferdig. Deltakerne har sagt ut for hånd nye planker som skal brukes til dører til sjøboden. Båten er også satt i tipp-topp stand, og leilendingene har kommet seg på sjøen for første gang.

«Pisslunka» melk
Mens de andre sover er Per tidlig oppe for å melke den ene kua. Ved frokostbordet smaker mange på melken for første gang. De fleste er veldig skeptisk til melken som hverken er varm eller kald.

- Den var «pisslunka» og det var motbydelig. Men de andre sa svelg ned, svelg ned, og da var det ganske greit. Så jeg kommer til å drikke mer melk, sier Hanne tilfreds.

Førstekjempevalg
Jarl som er storbonde er den første av deltakerne som må velge førstekjempe.

- Nestekjærlighet er det ingenting som heter, sier Jarl, og antyder at de fleste kan ligge i faresonen til å bli valgt.

Jarl innkaller til møte rundt matbordet for å fortelle hvem han har valgt som førstekjempe. Valget faller på arbeidsjernet Per.

- Jeg har allerede bestemt meg for hvem jeg vil velge som andrekjempe, forteller Per fra under barten.

Ukesoppdraget, romanse og utstemming
I neste program kommer mentor for å godkjenne ukesoppdraget. Det er viktig for deltakerne å få det godkjent, for da får de 50 daler de kan handle for på handelsbryggen. Men vil mentor godkjenne oppdraget når han ser taket på sjøboden?

- Jeg synes noen av disse ser mer ut som tannpirkere enn som taklekter, kommenterer mentor Frode.

Dan Inge og Marianne tilbringer stadig mer tid sammen. Vil de bli Farmens tredje par?

Per skal i neste program velge sin motstander for tvekampen. Hvem velger han, og hva skal det kjempes i?

Følg med i neste episode av Farmen, lørdag kl 20.00 på TV 2 eller direkte på nett! Du kan også se de to første episodene på web-tv her.

Romantikk i luften. Les mer her

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial