Gå til sidens hovedinnhold

Lesernes beste ferieflørt

Det første kysset og drømmemannen. Camilla og Therese forteller om sine beste ferieflørter.

Vi har konkurranser hver måned. Lik oss på Facebook, så går du ikke glipp av noe.

HTML EMBED

Vinnerens bidrag:

Campingeventyret

Av: Camilla Hvål Aglen

Jeg var 15 år og jaktet på eventyr. Jeg var en lidenskaplig jente som elsket å bli kjent med nye mennesker og som sagt flørte!!!!
Det noe spennende ved det hele, dype blikk, sjenerte smil, slenge på håret og le av alle vitsene hans.

Det hele startet sommeren vi var på campingferie i Sverige. Sommeren var vakker, temperaturen flott, solen varmet høyt på himmelen og jeg dumpet borti en gutt på vei ned til stranden. Jeg kjente at han gav meg blikk i nakken mens jeg løp nedover stranda og kjente sandkorn mellom tærne.

Etter det hang vi sammen som erteris. Vi badet, lekte, dro i parken og satt under de store eiktrærne.
En dag ba han med meg hjem. Han var svensk og jeg takket ja. For å gjøre en lang historie kort, så fikk jeg mitt første kyss og ble så flau at jeg løp ut av rommet, ned trappene og helt hjem til campingen der pappa ventet, siden det var ganske sent.

Jeg glemmer aldri den sommeren og jeg har aldri sett han igjen. Nå er jeg 31, så det er noen år siden.

Den amerikanske drømmemannen

Av: Therese

Jeg er ei jente på 26 år, gift med en amerikansk gutt som jeg møtte våren for tre år siden da jeg la ut på min første store tur helt på egenhånd. Etter å ha besøkt Wien og Budapest tok jeg toget videre til Praha, en plass jeg alltid har drømt om å besøke. Den første natten tilbragte jeg sammen med en venn av meg, men fant neste natt et hotel i bydelen Zizkov. Det var her jeg senere skulle møte Joseph. Joseph som kapret hjertet mitt og snudde hele verden på hodet.

De første tre dagene tilbrakte jeg mest alene, gjorde meg kjent med den vakre byen og fikk nye venner. Kveldene tilbrakte vi sammen i en av de mange parkene, eller over glass med mørkt tjekkisk øl i en av de enda mørkere små barene. Det var en av disse kveldene jeg møtte Joseph første gang. Dagen etter dro vi en hel gjeng ut for å drikke te og spise baklava i gamlebyen, og dette var første gangen vi pratet ordentlig sammen. Da baklavaen var oppspist og tekoppene tomme, dro vi ut for å utforske byen sammen. Jeg tror jeg allerde da følte at jeg var forelsket, selv om jeg selvfølgelig holdt det for meg selv. Da Joseph dro videre til Berlin tre dager senere, satt jeg meg like greit på toget ved sammen med ham.

Etter en uke i Berlin dro vi sammen hjem til Oslo, hvor det nå var blitt varmt og trivelig igjen. Joseph måtte etter en stund sette seg på toget for å dra videre til Amsterdam og var jeg helt knust. Joseph innviterte meg til å tilbringe sommeren sammen med ham i Portland, Oregon, og selv om jeg nå vet at han på sin side var usikker på om vi kom til og se hverandre igjen, skrapet jeg sammen de siste pengene mine og bestilte flybilletter samme kveld. Jeg, som aldri før har vært veldig inpulsiv eller særlig modig.

Etter 5 flotte uker i Portland fikk jeg med meg verdens beste suvernir hjem! For to år siden dro vi tilbake til Praha, vi spiste baklava på den samme lille kafeen, sov på det samme hotellet og spiste is i de samme parkene, før vi vendte snuten hjemmeover og kjøpte gifteringer. De vil for alltid minne oss om plassen vi møttes. Nå har vi vært gift i snart to år.

Kommentarer til denne saken