Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg ble bortført av rom- vesener

TV-stjernen hevder både hun og eksmannen fikk operert inn microchiper.

(SIDE2): Den nesten alltid smilende skuespillerinnen er best kjent som The Nanny fra TV-serien, men Fran Drescher (54) har gjort andre ting siden hun la rollen som barnepike på hyllen.

Blant annet har hun skrevet barnebøker - Det er dog langt mer oppsiktsvekkende ting som har kommet fra den kanten.

I barndommen
I et intervju med Huffingtonpost.com, forteller Drescher at hun og eksmann Peter Marc Jacobson begge har blitt bortført av romvesener.

- Du vet, det er morsomt, for både jeg og Peter møtte romvesener før vi kjente hverandre. Begge opplevde det da vi kjørt bil, sammen med fedrene våre, forteller hun.

- Begge gikk på skolen da det skjedde oss. Noen år senere ble vi kjent, og oppdaget at vi hadde opplevd det samme. Jeg tror vi på et eller annet vis ble programmert til å treffes. Vi har begge like arr, på akkurat samme plassen.

Uenige
Peter på sin side er ikke enig med eksen, og sier Fran har fått arret på hånda hun snakker om etter å ha brent seg selv på varmt vann. Det har dog ekskona en god forklaring på.

- Jeg har sagt til han, at det er hva romvesenene har programmert oss til å tro. Men faktisk, det er der chipen sitter, sier Drescher.

Voldtatt
Fran og Peter var gift fra 1978 til 1999, separert i 1996. I 1985 ble hun og en venninne truet med skytevåpen og voldtatt foran Frans kneblede ektemann, i deres hjem i Los Angeles. Epsioden satte dype spor og det tok flere år før skuespillerinnen klarte å forholde seg til det grove overgrepet.

Eksmannen sto i etterkant av skilsmissen fram som homofil, og Fran har vært aktiv i kampen for homofile og lesbiskes rettigheter. Paret har ingen barn sammen og er fortsatt gode venner.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken