(SIDE2:) Ron Woods siste kamp mot alkoholen har fått mye plass i medias spalter, spesielt siden hans siste drikkelag også sørget for at han gikk fra sin mangeårige kone, Jo, og en stund slo seg sammen med en 20 år gammel jente.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Smal sti
Siden forholdet tok slutt, har Ron Wood vært edru.

- Jeg har vært rein i 60 dager og jeg ser ikke noen grunn til å slutte med det nå, sier Wood. Han sier at han går på møter hver dag for å holde seg på den smale sti.

Han forteller også at han får sterk støtte fra sin nye kjæreste, Ana Araujo. Nylig annonserte Wood også at han ville spille sammen med sitt eget band The Faces igjen.

Usikker på turné
Hvorvidt han vil slutte seg til The Rolling Stones på en eventuell ny turné er usikkert.

Da Mick Jagger var i Cannes for å lansere dokumentarfilmen «Stones in Exile», var han hemmelighetsfull om hvorvidt bandet ville legge ut på en lengre turné med nylanseringen av det legendariske dobbeltalbumet «Exile on Main Street» eller om de kun vil spille en eller to store konserter til ære for albumet.

LES HVA MICK SA: - Vi var unge og dumme

Ron Wood var ikke medlem av The Rolling Stones da albumet ble spilt inn i Keith Richards leide luksusvilla i Sør-Frankrike i 1972.

Nyutgivelsen av albumet sørget for å gi rullesteinene deres første topplassering på de briitske og norske hitlistene på lang tid.