Gå til sidens hovedinnhold

Stjernenes verste fyllekuler

Ronnie Wood er slett ikke den eneste som har blamert seg i full offentlighet. Se lista her.

(SIDE2:) Ronnie Wood falt nylig av vannvogna, fant seg den 20 år gamle drikkevenninnen Ekaterina Ivanova (og sannsynligvis noe mer) og stakk til Irland for å male og drikke to flasker vodka om dagen.

Det gikk ikke upåaktet hen i britisk presse, og nå er Wood til behandling for sitt velkjente alkoholmisbruk som han delvis har hatt under kontroll.

Men han er ikke den eneste som har havnet realt på fylla av de store stjernene.

LES MER:

- Stakk av gårde med 18-åring
Kona kastet ut Stones-Wood
Ronnie Wood flyr hjem

Ozzy Osbourne

Prince of Darkness’ kamp mot både narkotika og alkohol er viden kjent. Kona Sharon Osbourne har fortalt åpent om mannens mange påfunn i fylla. Den verste i 1999 da han skal ha forsøkt å kvele henne i omtåket tilstand. Hun ringte politiet. – Jeg husker ingenting. Jeg husker bare at politimannen sa at jeg var arrestert mistenkt for å ha forsøkt å myrde fru Osbourne. Jeg ble helt nummen, har Ozzy selv sagt. Siden den gang har han ikke rørt en dråpe.

Oliver Reed

Oliver Reed var en av britisk film og teaters legendariske skuespillere, og legendariske fyllebøtter, i mange år. Hans siste store rolle var som gladiatoreieren mot Russell Crowe i «Gladiator».

Sistnevnte har sagt at han ikke riktig forsto hvordan kollegaen maktet å levere den forestillingen han gjorde. Reed var kjent for å kunne drikke enorme mengder med alkohol, som da han og 36 rugbyspillere satte til livs 32 flasker med whisky, fire kagger med vin, 17 flasker med gin og visstnok 270 liter med øl.

Reed døde av et hjerteinfarkt under innspillingen av «Gladiator» og hans siste scener ble skapt digitalt av Ridley Scott fra annet materiale. Ser du nøye etter kan du se at Reed ikke ser på Crowe i scenen i fengselet.

Chris Evans

Den velkjente rødhårete britiske djen var Virgin Radios toppstemme. Han var også gift med Billie Piper i en periode.

Men Evans tok seg en uventet tre dagers fyllekule som skulle koste ham en million pund. Kona Billie forsøkte å dekke mannens akutte festbehov ved å si at han var syk, men Evans ble funnet på pub. Og mistet sin lukrative jobb på dagen.

Amy Winehouse

Mange vil nok si at det er leit å inkludere 24 år gamle Amy Winehouse på listen. Men faktum er at hun står for noen av mer offentlige fylleslagene i nyere artisthistorie.

I en periode mens hun bodde på luksushotell i London med ektemannen Blake Fielder-Civil ble politiet tilkalt flere ganger for å roe gemyttene til Winehouse etter en miks av både alkohol og dop.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan ser ut til å ha fått livet under kontroll igjen etter måneders opphold på en avvenningsklinikk i Utah.

Men hennes oppførsel da hun forfulgte moren til assistenten sin og hennes venninne i påvirket tilstand i bil, vil bli stående som en av de mer spesielle i nyere historie.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken