(SIDE2): Ronnie Wood (62) har innsett at hans livsstil holder på å ta knekken på han, og la seg lørdag inn en rehabliliteringsklinikk i Sør-London i håp om at han endelig skal få bugt med alkoholproblemene sine.

Dette er ikke første gangen Wood har fått hjelp for sitt alkoholproblem. Dette er faktisk åttende gang han legger seg inn for rehabilitering.

– Mick (frontfigur Mick Jagger i «The Rolling Stones» red.anm.) har alltid være hjelpsom og støttende til Ronnie når han får problemer og faller av vogna. Nyheten om at Ronnie har bestemt seg for å legge seg inn til rehab har virkelig gledet Mick. Han har alltid prøvd å få han til å oppsøke hjelp når han har hatt sine problemer – og dette tilfellet er ikke annerledes. Mick er rett og slett henrykt over at han har tatt ansvar og prøver å sette seg selv på rett kurs, skal en venn av Wood ha sagt, ifølge Daily Mail.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

– Får ikke sparken
Tidligere i år ble det hevdet at Wood sto i fare for å bli sparket fra «The Rolling Stone»-turneen, som etter planen skal starte i april i år.En venn av Wood sier midlertidig at Jagger aldri ville ha gjort noe slikt, da de har kjent hverandre lenge og er gode venner.

Ett år siden sist
Innleggelsen på klinikken kommer bare få uker etter at Wood gikk ut å påsto at han hadde sluttet å drikke.

Forrige gang den aldrende gitaristen var inn til for rehabilitering, var i juli 2008. Da hadde han akkurat forlatt sin kone Jo, som han var gift med i 23 år, til fordel for den russiske servitrisen Ekaterina Ivanova (23).

Brasiliansk kjæreste
Wood og Ivanova har det året de var sammen brukt mye tid på fest og moro. Paret gjorde det slutt i desember i fjor, etter en offentlig krangel som endte i at Wood fikk en advarsel fra politiet.

Ivanova har etter bruddet deltatt i realityserien Big Brother, mens Wood har funnet trøst hos en rekke andre kvinner.

Den siste på listen er en brasiliansk skjønnhet i trettiårene, og de to har den siste tiden vist seg offentlig ved flere anledninger. Det ryktes at denne kvinnen er kunstner og de to ble sist sett på Ham Polo Club i London torsdag i forrige uke.

– Ensom
En venn av Wood sier imidlertid at den aldrende gitaristen har vært i dårlig fatning siden bruddet med den russiske servitrisen.

– De var i en forferdelig relasjon, men siden bruddet har han ikke vær seg selv. Han har vært ensom og har drukket, og han har prøvd å kaste seg selv inn i nye romanser, skal vennen ha uttalt.

Nå er imidlertid ekskona og familien svært glad for at Wood har oppsøkt hjelp.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!