Gå til sidens hovedinnhold

- Rooney og Coleen sløser for lite

Wayne Rooneys forlovede gir de glamorøse fotballfruene et dårlig rykte.

(SIDE2): Dermed står Coleen McLoughlin i fare for å bli kastet ut av en av fotballens mest eksklusive klubber - the WAGs (Wives And Girlfriends, som er blitt en fortegnelse på fotballfruene i England, med Victoria Beckham i spissen).

Shopping og sjampagne
Englands fotballfruer er nemlig ikke fornøyde med Rooney og Coleens pengeforbruk. Da de var på ferie i Las Vegas i helgen valgte paret å spare penger og leve som normale folk. Og det er langt i fra den livsstilen WAGsene står for. Fruene elsker nemlig å bruke penger, og shopping er ikke bare en hobby men en livsstil. De er blitt nesten like kjente som ektemennene sine, og under VM i Tyskland i fjor skrev de britiske tabloidene side opp og side ned om fruene som svei av tusenvis av euro på shopping og drikke.

Denne livsstilen kan det nå se ut som om Coleen har lagt fra seg. Ifølge Splash News skal 21 år gamle Coleen fra Liverpool ha valgt cola fremfor rådyr sjampagne, og hun skal heller ha villet slappe av med en bok enn å være ute og shoppe da de var i «Syndens By» for å se Waynes kompis Ricky Hatton bokse. Hun valgte også å slappe av sammen med Wayne ved bassengkanten, i stedet for å fly rundt på alle de mest celebre utestedene Las Vegas kan by på.

I tillegg valgte de å spare penger ved å legge seg ved bassenget sammen med alle de andre gjestene på hotellet de bodde på, i stedet for å leie sin egen private bassenghytte til 2500 kroner dagen som ville gitt dem mye mer privatliv og komfort.

- Veldig høflige
- De var absolutt ikke som jeg forestilte meg at de var. De holdt seg for seg selv, men de var meget høflige og hyggelige mot folk som kom bort for å snakke med dem, sier en av gjestene ved hotellet ifølge Splash News.

- Wayne skrev gjerne autografer og lot folk ta bilde av dem når de spurte, selv om han så veldig sjenert ut. De brukte mye av tiden på å bare sitte ved bassenge og kose seg i solen, forteller damen.

- Wayne så ikke ut til å stortrives i varmen, men Coleen virket veldig fonøyd med å få jobbet med brunfargen sin, sier gjesten.

Det var heller ingen tvil om at Coleen trives bedre i varmen enn Wayne, noe som førte til høylytt krangling dem i mellom den ene dagen.

Les saken her:Rooney klikket på forloveden

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?