Gå til sidens hovedinnhold

- Viktig å bidra

Jenny Skavlan er glad for at hennes kjente ansikt kan hjelpe kreftsaken.

(SIDE2): - Kom igjen, still opp alle sammen, smiler Guri Schanke til de andre Rosa Sløyfe-ambassadørene, mens fotografene jobber for å få sitt fra den røde løperen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Den siste til å stille seg i rekka på Guris befaling er Jenny Skavlan.

- Jeg er med jeg og, ler hun til pressekorpset.

Dronning Sonja var også på plass: Dancing Queen!

- Viktig å bidra
Torsdag kveld ble det satt opp en forestiling av suksessmusikalen «Mamma Mia» på Folketeateret i Oslo, hvor inntektene går utelukkende til brystkreftforskning. Alle de kvinnelige kjendisambassadørene var på plass, bortsett fra Tone Damli Aaberge.

Til Side2 forklarer Jenny at det er viktig for henne å kunne bruke sitt kjente ansikt til en god sak som kampen mot brystkreft.

- Jeg kjenner flere som er rammet av kreft, og synes det er veldig viktig å bidra til å øke kunnskapen om sykdommen blant folket, sier hun.

- En fantastisk kampanje
Guri Schanke strålte som vanlig på den røde løperen, og satte tydelig pris på å kunne kaste glans over Rosa Sløyfe-aksjonens siste arrangement for året.

- Denne saken er noe som berører alle. Og etter som man blir eldre, blir det dessverre stadig flere av de man kjenner også rammet. Dette har vært en fantastisk kampanje for en flott sak, sier Schanke til Side2.

- Hva synes du om å runde av aksjonen med ABBA-musikal?

- Det er helt fantastisk å kunne avslutte med noe så positivt som «Mamma Mia». Nå skal vi kose oss med flott musikk, en god latter og masse positiv energi, smiler hun.

- Angår oss alle
Synnøve Skarbø var også på plass for å vise sin støtte, og programlederen var klar i sin tale.

- Det er mange kjente av meg som er eller har blitt rammet av kreft. Dette er en sak som angår oss alle, sier hun til Side2.

Det er ikke for sent å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen. Se her for mer informasjon!

Kommentarer til denne saken