(SIDE2): Auksjonerer bort Kathrine Sørland i kampen mot brystkreft.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Shopping og lunsj med Kathrine
Hvert år fra 1. oktober arrangerer Kreftforeningen Rosa Sløyfe-aksjonen mot brystkreft. I år gir Lindex og QXL det norske folk muligheten til å støtte aksjonen ved å by på Kathrine Sørland shoppingekspertise sammen med en hyggelig lunsj.

QXL: Her kan du by på Kathrine

- Kathrine Sørland er en flott ambassadør for aksjonen og vi håper at riktig mange vil by – her kan man virkelig få en drømmedag, sier aksjonsleder for Rosa Sløyfe, Marit Sophie Egge, i en pressemelding.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Det er imidlertid ikke bare julegavehjelp man kan by på under årets nettauksjon.

Lindex auksjonerer også bort «Fashion Surprise Show», der virksomheter og bedrifter kan overraske sine medarbeidere med Kathrine Sørlands moteshow på arbeidsplassen. Man kan også by på moteekspertise der budvinneren sammen Kathrine Sørland velger ut fem passende antrekk fra selskapets høstkolleksjon.

Gleder seg
Kathrine Sørland er selv veldig begeistret for prosjektet, og gleder seg til å hjelpe vinneren med juleshoppingen

- Jeg syns det er et veldig spennende prosjekt som jeg er glad for å få være med på og bidra til. Jeg håper at det er en del sporty sjeler som har lyst til å støtte en god sak – og som samtidig får hjelp til julegavene til for eksempel kona. Håpet er selvsagt å få inn så mye penger som mulig, og jeg skal i alle fall gjøre min del, sier modellen i en pressemelding.

Auksjonen på qxl.no starter 1. oktober og vil vare ut hele oktober. Inntektene går uavkortet til Kreftforeningen og Rosa Sløyfe-aksjonen.