Gå til sidens hovedinnhold

Transformersbaben viser kropp

Rosie Huntington-Whiteley slikker solen i St. Barts.

BILDEKARUSELL: Se alle bildene av Rosie Huntington-Whiteley ovenfor.

Victoria's Secrets kjente undertøysmodell Rosie Huntington-Whiteley (23) nyter dagene i solen på øya St. Barts i Karibia for tiden. Hun er på ferie med en av verdens lykkeligste menn, kjæresten og skuespiller Jason Statham.

Det er tydelig å se at Statham har draget på de unge jentene. De to koste seg øyensynlig sammen på yachten «Destination». Båten eies forøvrig av Salma Hayek, som også ferierte på kjendisøya sammen med sin franske mann Francois-Henri Pinault og parrets datter Valentina.

Huntington-Whiteley er mest kjent for å vise frem sin veldreide kropp for Victoria's Secret, men i Norge debuterer hun på det store lerretet i filmen «Transformer: Dark of The Moon» 1. juli 2011. Huntington-Whiteley danket ut selveste Megan Fox som Sam Witwickys (Shia LaBeouf) fristerinne i den tredje «Transformers»-filmen.

Hun imponerte regissør Michael Bay etter sigende nok til å utkonkurrere en rekke hollywoodfavoritter så vel som medmodellene Bar Rafaeli, Miranda Kerr og Brooklyn Decker.

«Transformers: The Dark of the Moon» er for øvrig den avsluttende filmen i trilogien om de utenomjordiske robotene.

- Denne bygger seg virkelig opp til et crescendo. Det er ikke tre forskjellige avslutninger, trilogien slutter virkelig. «Transformers» kan dukke opp igjen, men filmen har en killer avslutning, sier Bay i et intervju med USA Today, ifølge The Movie Blog.

Erkeskurken er denne gangen Shockwave, den enøyde overoppsynsmannen på Cybertron.

Innspillingen av filmen er godt i gang, som du kan se av bildene nedenfor. «Transformers 3» har premiere i USA - og Norge - 1. juli 2011.

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken