Gå til sidens hovedinnhold

Hva har skjedd med Rosie?

Supermodellen er tynnere enn noensinne.

(SIDE2): Smellvakre Rosie Huntington-Whitely har alltid blitt hyllet for sin vakre kropp og sexy former.

Hun ble lenge omtalt som en av de mest formfulle av toppmodellene og hun har frontet mange reklamekampanjer iført minimalt med klær.

Viste seg fram i bikini
Nå ser det imidlertid ut til at den britiske skjønnheten har mistet noen av sine famøse former. Modellen viste nemlig en betydelig slankere utgave av seg selv under en ferie i Miami med sin 20 år eldre kjæreste Jason Stathan.

Bildene har gått sin seiersgang på nettet siden de ble gjort tilgjengelige for pressen og flere internasjonale medier har plukket opp at Rosies kropp er slankere enn noensinne.

Iført en leopardmønstret bikini spradet undertøysmodellen rundt og smilte og lo. Til tross for at skjønnheten alltid har vært slank og veltrent kan man tydelig se at Rosie har gått ned en del kilo de siste månedene.

Se flere bilder av Rosie i Miami i bildekarusellen nederst i saken!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mest sexy
Den britiske skuespilleren ble i fjor kåret til «verdens mest sexy kvinne» av mannebladet FHM, og modellen har innrømmet at det ligger mye hard trening bak de sexy former. Nå ser det imidlertid ut som om Rosie har gått ett steg for langt med treningen, for lite er igjen av de sexy kurvene hun tidligere har vist både på catwalken og i reklamekampanjer.

Et av de mest omtalte reklamejobbene Rosie har gjort er en kampanje for Burberry Porsum.

Her poserte Transformers-stjernen kun i den klassiske trenchcoaten. Skjønnheten er nemlig frontfigur for merkets nyeste parfyme. Duften som har fått navnet «Burberry Body» ble lansert i september i fjor.

SE FLERE BILDER AV ROSIE I MIAMI HER:

4808

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken