Gå til sidens hovedinnhold

Røykfri uten vektøkning

Har du lyst til å stumpe røyken uten å legge på deg? Allen Carrs Easyways gir deg tipsene:

Bli en ikke-røyker du også!

Ettersom Fedonklubben tilbyr sine medlemmer hjelp til livsstilsendringer, er det naturlig å inkludere røykeslutt. I denne anledning vil vi fremover motivere våre medlemmer til å stumpe røyken i samarbeid med Allen Carrs «Easyway to Stop Smoking».

Allen Carrs Easyway vil i tiden fremover være Fedonklubbens ekspert når det gjelder å kutte røyken, og vil komme med artikler og tips om røykeslutt:

Kvitter man seg med nikotinen, kvitter man seg samtidig med en god del plager i hverdagslivet - som igjen fører til at endringer i livsstilen for øvrig blir enklere og mer behagelige å gjennomføre.

Du tenker kanskje: «huff, jeg kvitter meg ikke bare med plager hvis jeg slutter å røyke; jeg mister samtidig en god venn i sigaretten, røyken er min glede og min støtte». Du spør deg selv: «hvordan skal jeg klare å kose meg uten sigaretten, slappe av, takle stress eller nyte et bedre måltid uten en sigarett?»

Dersom du har forsøkt å slutte å røyke tidligere har du kanskje erfart at det har vært vanskelig å slutte, at du har måttet bruke mye viljestyrke eller at du kanskje har lagt på deg som en følge av røykeslutten.

Alt dette er den lite hyggelige realiteten rundt de fleste røykekuttopplegg. Det motsatte er tilfellet når det gjelder Allen Carrs «Easyway to Stop Smoking». Når man forstår røykefellen som Allen Carr oppdaget i 1983, blir det ikke bare enkelt å slutte å røyke, men man slutter fullstendig uten bruk av viljestyrke, man behøver ikke å legge på seg og man opplever heller ingen plagsomme abstinenser.

I dag har Allen Carrs «Easyway to Stop Smoking» kurssentre over hele verden, boken hans «Endelig ikke-røyker» (på engelsk: «Easyway to Stop Smoking») har solgt i flere millioner eksemplarer og hver dag opplever røykere å bli glade, fornøyde ikke-røykere.

Allen Carrs Easyway vil i tiden fremover være Fedonklubbens ekspert når det gjelder å kutte røyken, og vil komme med artikler og tips om røykeslutt. Et nytt perspektiv på årsakene til røyking og en økt motivasjon til å slutte å røyke vil bidra til å ta enda et skritt i riktig retning.

Et nytt perspektiv på årsakene til røyking og en økt motivasjon til å slutte å røyke vil bidra til å ta enda et skritt i riktig retning.

Uke 1 – tips

Gode råd før røykekutten

Før du skal slutte å røyke:

1. Bestem deg for en dato og et tidspunkt du vil slutte og røyk som normalt inntil da. Ikke prøv og kutt ned på forhånd, for det får bare sigarettene til å virke mer verdifulle i stedet for mindre verdifulle.

2. Gled deg til å slutte. I stedet for å tenke at noe kommer til å bli tatt fra deg og føle deg helt elendig, så skal du heller glede deg til at du endelig skal bli fri.

3. Husk, du skal ikke gi opp noe, eller holde ut uten sigarettene, dette er veldig negative betegnelser, som setter oss i bås som tapere allerede før vi slutter, ingen av oss har lyst til å føle oss som tapere, som noen som gir opp. I stedet bestem deg for at du skal slutte, du skal kvitte deg med sigarettene. Du skal bli en ikke-røyker, ikke en eksrøyker!

Å slutte å røyke «the Easyway» er både enkelt og gøy! Endelig ikke-røyker!

Uke 7:Hvorfor røyker du?

Uke 6:Hvor mye vil du spare på din røykeslutt?

Uke 5:Hvorfor er det vanskelig å slutte å røyke?

Uke 4:Spørsmål til ettertanke - hvorfor røyker vi?

Uke 3:Gode råd etter du har sluttet

Uke 2:Gode råd når du slutter

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre