Gå til sidens hovedinnhold

Rumer stråler i rampelyset

Kjendisdatteren skinte som en ekte stjerne på premiere i London. Se bildene her.

(SIDE2): Rumes Willis har alltid vært i skyggen av sine berømte foreldre, Bruce Willis og Demi Moore, men nå er den unge kvinnen klar til å erobre filmverden på egen hånd.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Feminin look
Torsdag kveld stilte Rumer Willis til premiere for hennes nyeste film, «Sorority Row» på London's Leicester Square, og 21-åringen viste fram en litt mer feminin look enn det vi har sett tidligere.

Hennes korte hår er plutselig byttet ut med lange mørke extensions, og Rumes strålte i en ferskenfarget romantisk kjole med skyhøye svarte sandaler til.

Rumer nøt kvelden med en av sine beste venninner, Briana Evigan (22). Hun og Briana ble gode venninner under innspillingen av «Sorority Row» tidligere i år, og har senere blitt sett sammen en rekke ganger, blant annet i Rumes 21 årsbursdag for få dager siden.

Klar for byen
Etter premieren gjorde de to jentene seg klare for en kveld på byen på utestedene Bungalow 8 og Movida.

- Jeg vet ikke hvor jeg skal gå ut i London. Jeg har notert meg et par karaokesteder, og jeg tipper det blir gøy, sa hun til Daily Mail, før kvelden på byen med venninnen.

Populær mor
Rumer Willis lener seg definitivt ikke på foreldres status.

- Å ha en berømt navn kan være til stor hjelp. Men alle har muligheter og hvis du er talentfull, så vil du få jobber, har hun tidligere uttalt.

- Er du ikke flink, så får du ikke jobb. Men mine foreldre har alltid støttet meg.

Filmen har premiere i London 9. september.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot