Gå til sidens hovedinnhold

Rumpa vrenger seg

Kvinne viser i video hvordan hun må snu på implantatet.

(SIDE2): YouTube har det meste, og det skal mye til for å sjokkere vante nettbrukere. Men en video som ble lagt ut på videotjenesten onsdag, er av typen som kan gi hakeslepp.

I den 20 sekunder lange snutten ses en uidentifisert kvinnes rumpe - og det som skal være et implantat som har snudd seg - og dermed etterlater en skiveformet rumpeball.

- Dette er implantatet mitt som har snudd seg. Jeg tror ikke et implantat skal gjøre det, det skal ikke være mulig at det snus.

Kvinnen tar tak i implantatet og får det snudd tilbake i rett form.

Hvorvidt videoen er ekte er ikke fastslått, heller ikke hvem som eventuelt har utført operasjonen eller hva slags type operasjon det er snakk om.

Se videoen nederst i artikkelen

En plastisk kirurg dailymail.co.uk har snakket med, tror videoen er ekte. Adrian Richards sier slik kan skje, dersom implantatet ikke plasseres i en «lomme», som gjør at det ikke har mulighet for å bevege seg.

- Det er en komplikasjon som er relativt vanlig etter innsetting av rumpeimplantater. Det bør ikke skje, for lommen bør være så stram at implantatet blir der det skal. denne kvinnens implantat er flatt på bunnen og buet på toppen, men dette har snudd seg.

Richards sier det nok ikke gjør vondt at den snur seg, men at det må en operasjon til der lommen strammes, for at det skal sitte som det er ment.

De siste årene har det vært flere saker der kosmetiske operasjoner har endt med store misdannelser og også dødsfall. Stor sett har årsaken vært at enkelte velger å bruke uautoriserte kirurger, ofte på grunn av pengemangel.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED
Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken