Gå til sidens hovedinnhold

Rumpe og lår i fokus

Frem med rumpa, jenter!

(SIDE2): Uansett om du går for superkorte kjoler eller shortser med høyt liv - i år er det rumpe og lår som er i fokus på catwalken.

Se hvilke rumpe-trender du bør satse på her.

Lårkorte kjoler
Superkorte kjoler er spådd til å bli sommerens største motehit. Den supersmale varianten, som hos motehuset Chanel, setter ekstra fokus mot stjerten din. Kjoler som er a-formet gir mindre fokus til baken.

Korte shortser
Den korte shortstrenden som startet i fjor sommer, er også «in» i år. Smell gjerne til med knallfarger. Roberto Cavalli vil at rumpeballene skal synes under de superkorte shortsene. Vel... dette er vel kanskje ikke noe å sprade rundt i byen med?

Trange jeans
Jeansene er fortsatt supersmale, men livet er mye høyere enn tidligere. Det setter også mer fokus på baken. Mange jenter tør ikke helt å henge seg på moten, fordi de er redd rumpa skal se rar ut i de nye buksene. Tvert imot gir det en skikkelig Marilyn Monroe-følelse med de høye buksene - en trend som er superaktuell akkurat nå.

Buksedress
Bytt gjerne ut shortsen med en hel buksedress. Enten de er superstramme eller løse, vil fokuset ligge på rumpa. Putt et belte i livet, så får du virkelig vist frem dine kvinnelige former.

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien