(SIDE2): Selv om mange ikke husker originale Pussycat Dolls, skal det ikke så mye fantasi til for å se for seg starten;

I 1995 startet koreografen Robin Antin konseptet som et fast, frekt burlesque/danseshow i Los Angeles, med blant andre Christina Applegate og Carmen Electra, og etter noen år med en rekke gjestedansere og sangere (som Christina Aguilera), bildeserie i Playboy og opptreden i den andre «Charlie's Angels»-filmen med Cameron Diaz og Lucy Liu.

Deretter ble Pussycat Dolls en popgruppe med Nicole Scherzinger i spissen, samtidig som showet lever videre, i dag i Las Vegas med blant andre Jamie Preston som hovedvokalist og fyrrige Jamie Ruiz fra TV3-serien «Girlicious».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lei rumpe-fokus
Fredag fikk showet med de slanke Pussycat Dolls-jentene saftig oppsving med Kim Kardashian som gjest.

Hollywood-jenta, som ikke bare er kjent for å være kjendis, men som også er berømt for sine store barm og rumpe, skal ifølge 730.no ha vært litt mindre kurvete enn tidligere. Det er uvisst om Nicole Scherzinger vil la Kardashian slippe til med mikrofonen under en ordentlig Pussycat-konsert.

Den armensk-amerikanske 27-åringen fortalte nylig pressen at hun er lei av fokusen på sin bakdel, og at hun blir brydd når alle fotografene hele tiden ber henne snu seg rundt når hun går på den røde løperen. Derfor slanker hun seg.

Se Kim Kardashian i norsk reklame og med mamma på Playboy-fotoshoot.

I fjor ble private videoopptak av Kim som har sex med sin ekskjæreste, sangeren Ray J (lillebroren til popstjernen Brandy), utgitt på DVD, noe som endte med et saftig «money shot»: Kardashian skal ha fått 5 millioner dollar av selskapet Vivid etter at hun saksøkte.

Den tredje sesongen av hennes realityserie «Keeping Up With The Kardashians» har premiere i vinter.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!