Gå til sidens hovedinnhold

Runar: - Drøm i oppfyllelse

For Tommy Runar er en drøm i ferd med å gå i oppfyllelse.

Tommy Runar har plutselig, og nokså uventet, fått spille to kamper i Tippeligaen for Start. Rune Nilssen måtte sone to kampers karantene, og med Kenneth Høies skade, var det fritt fram for 24-åringen fra Grimstad.

Men nå er det slutt.

Vist seg fram
- Neste kamp er Rune Nilssen tilbake. Han er førstekeeper og har ikke spilt seg ut. Men det er veldig viktig å få vist seg frem. Og er ikke Start interessert i meg, så har jeg to kamper i Tippeligaen å vise til, sier Tommy Runar til Nettavisen.

Han kom fra Jerv i andre divisjon for tre år siden. Forrige gang han sto førstelagsfotball, var i 1. divisjon for to år siden.

Men nå har han spilt mot Vålerenga borte, og søndag var det Molde hjemme i Kristiansand. Men kontrakten går ut etter sesongen.

- Jeg synes det har gått greit. Jeg har sagt til Stig Inge (Bjørnebye) at jeg forventer lik konkurranse om plassen etter prestasjoner på trening.

Det første året jobbet han som telefonselger for å få endene til å møtes. Men nå «overlever» han i alle fall¿

Har gått bra
- Lønna er ikke bra, men det går rundt. Om jeg nå krever mer? Ja, gjør vi ikke alle det. Først vil jeg høre om Start i det hele tatt ønsker mine tjenester, så vil jeg se et eventuelt kontraktsforslag, sier Runar.

- Det vanskeligste er å stenge alt ute, spesielt i første kampen på Ullevål fryktet jeg det skulle bli vanskelig, sier Runar.

Men han har stått bra i begge kampene.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto