Gå til sidens hovedinnhold

Rush av norske spøkelser

Norge er fullt av uforklarlige fenomener, ifølge responsen på «Åndenes makt» som starter igjen til høsten.

(SIDE2:) - Jeg har vært så heldig å foreta en regresjon selv, så jeg tror på dette her, sier informasjonssjefen Jens Petter Gjeldseth i TVNorge.

Han forteller om en mengde henvendelser fra publikum etter at kanalen gjorde kjent at de ville lage en ny serie med «Åndenes makt». I ti nye programmer vil Tom Strømnæss se på uforklarlige fenomener i norske hjem.

- Etter min mening blir det ti gode programmer, sier Gjeldseth.

- Tilbakemeldingene fra produksjonen har vært så konkrete og spennende at det er grunn til å feste lit til observasjonene, utdyper han.

Populært

«Åndenes makt» har vært et av TVNorges mest populære konsepter. Høsten 2005 ble det fulgt av et snitt på 450.000 seere, noe som er godt over middels for kanalen. Programmets suksess kan forklares med at det er autentisk og viser det som faktisk skjer.

Skeptisk programleder

Da Side2 snakket med programlederen i vinter, innrømmet Strømnæss at også han var en skeptiker før han startet med programmet.

- Men nå har jeg sett med egne øyne at det er noe mer der ute - noe vi ikke kan forklare. Så ja, jeg tror det fins spøkelser, sa han da.

Hele intervjuet leser du her

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken