Gå til sidens hovedinnhold

Akward Moments 2013 - dekknavn

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet:

Akward Moments er antakeligvis den beste definisjonen på russetiden. Russetiden er da alle kan slippe seg fullstendig løs etter 13 års skolegang, og bare glemme hva andre tenker om oss og hva vi gjør. Russetiden er også tiden som bringer med seg mange Akward Moments som kommer til å bli snakket om i lang tid fremover. Vi har fanget opp essensen av russetiden i dekknavnet vårt. Vi i AM gleder oss i hvertfall til en russetid føull av masse akward moments/kleine øyeblikk. Å angre på hva vi har gort kan vi heller gjøre når russetiden er ferdig.

BUSSENS FACEBOOKSIDE

Akward moments 2013

Bussens medlemmer:

Vi er 24 jenter på bussen, der to går på Wang toppidrett Tønsberg, èn på Grevskogen og 21 på Horten videregående.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre russebusser?

Dekknavnet vårt er noe helt for seg selv. Vi fanger som sagt opp essensen i russetiden, og dekknavnet vårt er abstrakt i forhold til andre busser. Vi valgte å ikke velge en ting eller et sted, men heller noe som forklarer russetiden. Og i motsetning til alle som prøver å være de kuleste og beste, gir vi heller litt faen. Det er det som skaper de gode minnene, og de kleine øyeblikkene. Hvem husker vel russetiden for 10 år siden fordi de vant en kåring?

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Selve russetiden kommer til å være et høydepunkt i seg selv, men vi gleder oss til å ha bussen klar for første rulling. Stavanger blir også et høydepunkt for oss. Vi teller ned dagene til bussen skal rulle mot Stavanger i begynnelsen av Mai, og vi kan nesten ikke vente med å tilbringe en månedene med våre beste venner, dag og natt.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Reklame

Disse gressklipperne er best i test