Gå til sidens hovedinnhold

Cryptex 2013 - dekknavn

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet:

Romanen er DaVinci Koden og navnet er Cryptex. Innerst i Cryptex bak en kodelås, ligger den hemmelige informasjonen og svaret er skjult. Den er skrevet på en rull av tynne papyrus, pakket rundt en skjør ampulle med edikk som et sikkerhetstltak. Hvis man ikke vet passordet, men forsøker å tvinge Cryptex åpen, vil glasset knuse, og eddik vil oppløse papyrusen før den kan leses. Vi har kun 8 måneder på oss for å finne den riktige koden, så vil kisten åpne seg.

Bussens facebookside
Cryptex 2013

Bussens medlemmer:

Vi er 22 jenter som representerer skolene Lørenskog vgs, Mailand vgs, Wang vgs, Akademiet vgs, Rud vgs, Skjedsmo vgs og Sørumsand vgs.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre busser?

Det som skiller oss fra andre busser er at vi er en sammensveiset gjeng som er spredd utover Oslo/Akershus. Vi er hovedsaklig en gjeng fra Lørenskog, som har blitt kjent med mange fra andre steder, og senere blitt en stor buss. Vi er målrettet, og satser på å vinne med kreativittet og ikke med penger. Vi er originale og det er det vi satser stort på i russetiden.

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Våre høydepunkt i russetiden blir så mye, men må vi velge så er det landstreffet i Stavanger. Det kommer til å bli en syk og innholdsrik helg, som kommer til å sette toppen på kransekaken!

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien