Gå til sidens hovedinnhold

Hundremeterskogen 2013 - dekknavn

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet:

Hundremeterskogen er et skogområde som dekker et areal på 400 dekar – er navnet på skogen hvor Ole Brumm og vennene hans bor. Betegnelsen brukes på norsk ofte om små idylliske områder, gjerne relatert til barn, og er et populært navn på lekeområder, barnehageavdelinger og lignende. Ole Brumm er en lugn kar som spiser honning all day every day, og bare tar livet med ro. Slike gutter er også vi. Vi rusher ingenting, alt vi gjør er gjennomtenkt og gjennomført og vi chiller. Max. 4(på den fjerde xD) Hundremeterskogen er faktisk også kallenavnet på puleskogen på Tryvann; Alle er velkomne i Skogen!! Utenom Flæklypa, naturligvis.

BUSSENS FACEBOOKSIDE

Hundremeterskogen 2013

Bussens medlemmer:

Vi er 22 stk som er samlet på et beist av en buss med Norges Største Lounge (2012 – “The Beast”), og representerer skolene Oppegård VGS og KG i Oslo.

Etter teaservideoen og de lysegrønne genserne ble vi lagt merke til og hatet av de fleste. Nå derimot er vi elsket av de fleste.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre russebusser?

Det som skiller oss fra andre busser er at vi ikke er de som går ut å sier at vi skal vinne alle kåringer. Så i utgangspunktet kan man si at vi er en av de “små” bussene.

Allikevel er vi en av de største. Alle vet hvem vi er. Og de aller fleste digger dekknavnet og forbinder oss med OIe Brum og co. Vi er også kanskje en av de store bussene fra Oppegård som ikke streber etter å vinne masse kåringer, men satser mest på å skaffe oss fete sanger, et fett navn og en fet buss – som vi skal rulle og ha det morro i både i Oppegårds gater, til Stavanger og selvfølgelig alle helgene på Tryvann. Som de andre bussene som ville ha oppmerksomhet, slapp vi ganske tidlig. Vi slapp 4.september (alle gode ting er 3, på den fjerde skal det skje). Det var ca 3 mnd etter første slipp. Allikevel har vi overgått og dratt i fra både på likes på facebook og på youtube. Vi satser på å være en gjeng ålreite karer som satser på å ha det fett i Russetiden, og føler det er en kontrast til all drittslengingen, slosskampene og de negative sidene som også hører med russetiden.

Derfor, satser vi på å gå andre veier fremfor å påpeke hvor mye penger vi har, hvor store ambisjoner vi har, og hvor stor rigg vi har. Vi beviser at man kan komme langt på det å være kloke i alle valg man foretar seg mot russetiden.

Penger er definitivt ikke løsningen på alt, hvis de ikke brukes på en fornuftlig måte!

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Som en buss som satser på å lage liv å ha det gøy så blir nok Stavanger LS’13 det store høydepunktet, samtidig skal det nok bli show med rulling. Vi håper artistrekken fra i fjor blir enda bedre i år.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Reklame

Hev smaken på grillmaten med disse deilige sausene