Gå til sidens hovedinnhold

Landbuca 2013 - dekknavn

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Kort om dekknavnet:

2013 er året vi skal være festens midtpunkt (som vanlig). Det er ike alle som har det som skal til for å bli en Landbuca, rettere sagt, det er kun 27 jenter som har det i seg, og de 27 jentene er samlet på èn og samme buss. Det å være en Landbuca vil si at du skal være komfortabel i en hver situasjon som skulle oppstå, uansett hvem som hadde vært tilstedet. Du skal selvfølgelig være festens midtpunkt til enhver tid, og selvfølgelig ikke være redd for å gjøre noe crazy og lage fest.

Bussens facebookside

Landbuca logo

Bussens medlemmer:

Vi er 27 jenter fra Lambertseter, OHG og Akademiet, med innslag fra Bjørnholt, Elvebakken og Manglerud.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre busser?

Dekknavnet er originalt, og det er ingen som har brukt ordet "Landbuca" i dagligtalen før vi slapp dekknavnet. Da vi ikke er en ren skolebuss, har vi fått med oss kremen fra hele Oslo, som gjør at vi skiller oss ut. Vi er de beste av de beste. Mange busser er også ute etter å satse og vinne mest mulig, men Landbuca-jentene er bare ute etter å ha den feteste russetiden! Og akkurat det er forklaringen på dekknavnet vårt.

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Selvfølgelig alle rulledagene, men spesielt første rulledag. Fortvil ikke, vi er selvfølgelig også å finne på Tryvann og Lillehammer, for Landbuca er alltid klare til å være festens midtpunkt.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!


Reklame

Sommerens kuleste badeflåter