Gå til sidens hovedinnhold

Poison Ivys 2013 - dekknavn

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet:

Vi ble inspirert til dekknavnet fra navnet på en gossip girl episode. Da vi google "Poison Ivy" på nettet, fant vi fort ut at vi gjenkjente karakteren fra Batman- filmene og tegneseriene. Poison Ivy er sterkere enn menn og kjemper side om side med de mannlige superheltene, hun hypnotiserer og forfører for å få det som hun vil, og hun er veldig tiltrekkende. Hun er både ond og snill. Og ikke minst - hun er viljesterk. Dette følte vi representerte oss 26 jentene veldig godt. Nesten alle på bussen er idrettsjenter, med viljestyrke, egne meninger, både gode og dårlige sider, og vi liker ikke at andre er bedre enn oss. Verken jente- eller guttebusser.

BUSSENS FACEBOOKSIDE

Poison Ivys logo

Bussens medlemmer:

Vi er 26 jenter hvor alle går på Rælingen VGS - topp/breddeidrettslinja - bortsett fra 4 jenter på Skedsmo VGS.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre russebusser?

Vi tror vi har et bedre samhold enn andre busser. Flere av oss har gått i samme klasser siden 1-7 , 8-10, 1-3 - og vi kjenner hverandre veldig godt. Vi er veldig festglade jenter , og vi tar oss selv absolutt ikke høytidelig!

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Høydepunktet med årets russetid blir at vi kan "gi faen". Når vi er på tryvann, Stavanger og rullinger fokuserer vi ikke på noe annet enn å gjøre det vi vil. Russetiden handler ikke om drama eller krangling, noe det har blitt et veldig stort fokus på. Derfor kommer vi ikke til å bry tiden våres borti sjalue, prippene kranglete medruss. Vi er bare russ en gang, og denne ene gangen skal bli en fantastisk tid uten bekymringer,

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen