Gå til sidens hovedinnhold

Wirkola 2013 - dekknavn

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet:

Året er 1966 og Bjørn Wirkola regjerer Oslo-VM. Konkurrentene forstår raskt at det blir vanskelig å slå han, og etter flere mislykkede forsøk uttaler til slutt kommentator Bjørge Lillelien det legendariske ordtaket: "Slik går det når man hopper etter Wirkola".

Vi valgte å spille på den norske legenden Bjørn Wirkola, fordi vi ville ha et norsk tema (russetiden er faktisk noe kun Norge har). Mange kjenner uttrykket: "Å hoppe etter Wirkola". Det blir ofte brukt i sammenhenger der man skal prestere noe etter en som har gjort det bra. Vi slapp dekknavn så tidlig som 19. august, og mente dette hadde en fin sammenheng med dekknavnet, altså: "Du kan ikke slippe etter oss".

Russetiden handler mye om det å være bedre en andre, men det er ikke det vi legger all vekten på. Vi syns det er viktig med et bra dekknavn som kan skjule konseptet.

BUSSENS FACEBOOKSIDE

Wirkola 2013

Bussens medlemmer:

Vi er 25 jenter fra hovedsaklig Oslo vest og Nordstrand. Vi går på skoler i hele byen, så vi representerer hele 11 skoler. Altså, du finner oss over alt!

- Ullern, OHG, Persbråten, Nissen, Elvebakken, Lambertseter, F21, OBS, Bjerke, Foss og KG

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre russebusser?

Det som skiller oss fra andre busser er at vi er en så stor gjeng fra hele byen. Vi startet planene i begynnelsen av 1. klasse på vgs, og har holdt på siden den gang. Vi har vært en spleiset gjeng veldig lenge, og vi er fortsatt like gode venner. Vi er sammen hver eneste helg, og det er alltid like bra. Vi er også en buss som liker å bli kjent med andre busser!

At noen busser virkelig trakasserer hverandre mener vi er meget barnslig, og vi er langt i fra en sånn gjeng. Vi er veldig nøytrale når det kommer til om vi satser på å vinne eller ikke på Tryvann og Lillehammer. Vi er opptatt av at russetiden skal bli en tid vi husker som helt fantastisk og ikke at vi har brukt masse penger. Vi har en liten finger på interiør, men hovedsaken er at vi blir fornøyde med bussen og at vi kommer til å ha en fantastisk tid sammen med masse rulling. Vi har en stor buss med mange plasser så det kommer ikke til å bli et eneste stopp!

Alt i alt er vi en jentegjeng med ambisjoner om å ha det gøy med hverandre og feire sammen med alle de andre bussene, og de uten buss da!

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Det som garantert blir årets høydepunkt med årets russetid er landstreffet på Lillehammer og selvfølgelig Tryvann! Her fikser arrangørene opp med de største artistene, og alt dette bare for russen! Hele bussen er å sees på både Tryvann og Lillehammer. Vi gleder oss som små barn på juleaften, og vi gleder oss veldig til å se alle vennene våre som står i ringen og spiller musikk for oss! Rullingen kommer også til å bli helt vanvittig! Vi har skaffet oss et meget bra inne-annlegg og det kommer man til å høre på lang vei! Men det beste med hele russetiden tror vi kommer til å bli at vi er en så god gjeng som skal være sammen hver eneste dag! Vi har nå konsept og alt klart, så russetiden kan ikke komme fort nok!

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen