Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kan gjøre deg gravid

Russell Brand hoppet på australsk journalist.

(SIDE2:) Russell Brand er kjent for sin komikk og sin store seksuelle appetitt. I alle fall ifølge ham selv.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Nå er den ustyrlige, britiske komikeren aktuell i filmen «Get Him To The Greek» sammen med Jonah Hill. Og det var i den forbindelse at den australske TV-journalisten Fifi Box skulle intervjue ham.

- Vippet av pinnen
Men Fifi, som jobber for Channel 7s morgenprogram «Sunrise», fikk atskillig mer ut av intervjuet enn hun trodde.

Russell Brand synes journalistens navn var mye artigere enn å svare på hennes spørsmål.

- Et mer feminint navn enn Fifi Box er vanskelig å forestille seg, sa Brand, mens journalisten etter hvert kom helt ut av det.

- Om du noen gang føler deg forvirret Fifi Box, så kom og sitt på fanget mitt og vi skal se om jeg ikke kan gjøre deg gravid, tilbød Brand.

Ikke alltid vellykket
Russell Brand er kjent for å komme med upassende forslag og utsagn på en slik søt måte at de fleste tilgir ham for det. Det var først da han og Jonathan Ross ringte opp Andrew Sachs, bedre kjent som Manoel i «Hotell i særklasse» at han fikk virkelig problemer.

Spøken handlet om å fortelle den snart 80 år gamle Sachs at Brand hadde hatt sex med barnebarnet hans for mange år siden. Men verken Sachs, og i alle fall ikke hans familie og lytterne, fant denne tilståelsen morsom. Det gjorde heller ikke BBC som sparket Brand og tok Ross av eteren etter opptrinnet.

Det vil ikke skje med Fifi Box. Hun tok Brands tilnærmelser med sjokk og latter. Og innrømmet at det faktisk var morsomt at han klarte å vippe henne av pinnen.

HER KAN DU SE DEN DELEN AV INTERVJUET SOM GIKK GJENNOM PÅ CHANNEL 7

Reklame

Opptil 50 prosent på turbukser hos Anton Sport

Kommentarer til denne saken