Gå til sidens hovedinnhold

Arrest- ordre på Russell Brand

Skuespilleren unnskylder oppførselen sin med at han forsvarte avdøde Steve Jobs.

(SIDE2): Politiet i New Orleans, USA, har utstedt en arrestordre på den britiske skuespilleren Russell Brand (36). Det melder dailymail.co.uk.

Årsaken til at politiet vil ha tak i 36-åringen, er at Brand onsdag tok mobiltelefonen til en fotograf, og kastet den mot et vindu slik at glasset knuste.

Respektløs
Russell på sin side har i etterkant kommet med en noe spesiell forklaring på hvorfor han gjorde som han gjorde - og trekker da inn avdøde Apple-sjef Steve Jobs. På Twitter skriver han følgende:

- Etter at Steve Jobs døde, klarer jeg ikke å se noen bruke en iPhone med manglende respekt. Det jeg gjorde, gjorde jeg for å ære hans minne.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Gjennom vinduet
Fotografen, hvis navne er Timothy Jackson, har anmeldt Russell for å ha skadet en annen manns eiendom.

Jackson har fortalt politiet at han var på stedet sammen med en gruppe andre fotografer, da han fra bilen begynte å ta bilder av skuespiller Brand med iPhonen sin. Fotografen hevder Brand ble forbanna, røsket til seg mobiltelefonen og kastet den gjennom vinduet til et advokatfirma.

Personer som befant seg inne på advokatkontoret, har fortalt politiet at Brands assistenter, som var sammen med ham, prøvde å roe ned situasjonen og skuespilleren.

Representanter for Russell Brand sier skuespilleren innrømmer å ha kastet telefonen og vil betale for erstatningen av det ødelagte vinduet.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken