Gå til sidens hovedinnhold

Sommerens villmann

Russell Brand får utløp for orgasmer og fantasier i «Get Him To The Greek». Se storkikk her.

(SIDE2:) De siste årene har Judd Apatow og hans komikervenner som Jason Segel og Jonah Hill trykket den britiske komikeren Russell Brand til sitt bryst. Først hyret de Brand som den ville rockeartisten Aldous Snow, han som stakk av med dama til hovedpersonen i «Forgetting Sarah Marshall».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ga ham egen film
Nå har «Sarah Marshall»-regissør Nicholas Stoller gitt Aldous Snow sin egen film i «Get Him to the Greek». Tittelen spiller på at Jonah Hills rollefigur skal forsøke å få med seg skandalerockeren til Los Angeles der han skal spille på The Greek Theatre.

Jonah Hill spiller plateselskapassistenten som får i oppdrag å redde selskapet i en tid da pengene renner mer ut enn inn. En av løsningen blir å sørge for at den tidligere storselgende skandalerockeren Aldous får en ny vår når hans siste album «Infant Sorrow» flopper.

Selvfølgelig er det mange og kraftige spark mot artister som Madonna og andre som fyker rundt i privatflyene sine og redder Afrika.

Men her er også mange spark til musikk- og filmindustrien spesielt ettersom platesjefen Sergio spilles av Sean «Diddy» Combs.

Ulike typer
Russell Brand og Apatow og hans samarbeidspartnere er på mange måter en god match, men også et ganske ulike. Mens Apatow betegnes som «kongen av sexvitser», nærmest er Russell Brand en i seg selv. Mens Jonah Hill, Seth Rogen og Jason Segel spiller sexgale, er Russell Brands selverklært sexgal.

Den tidligere heroinisten er kjent for sine mange seksuelle eskapader.

«Get Him to the Greek» har norsk premiere 20. august

SE DE FEM FØRSTE MINUTTENE, ELLER MUSIKKVIDEOEN «INFANT SORROW»

HTML EMBED
video_embed(13125,1);

Det er ikke så lett for Aaron (Jonah Hill) som jo er en skikkelig kar med en kjæreste hjemme. Hun spilles for øvrig av Elisabeth Moss, bedre kjent som Peggy i «Mad Men».

Verre blir det når selv platesjef Sergio mener at Aaron trenger å bli forført av en stripper

SE KLIPPET HER

HTML EMBED
video_embed(13126,1);

Og til slutt overtaler Aldous Snow Aaron bare til å kaste seg ut i det.

SE DET HER

HTML EMBED
video_embed(13128,1);
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken