Gå til sidens hovedinnhold

Russell sa nei til sex

Gjett hvilken kjendisbabe han avviste?

(SIDE2): Den virile og velkledde moromannen Russell Brand er ikke kjent for å si nei til seksuelle tilbud. Men da stakkars Lindsay Lohan, som nylig ble avvist av Justin Timberlake på et utested i New York, prøvde seg viste komikeren uvant høy moralsk standard.

Les også: Flørter han med andre?

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Lohan har ham på radaren
Brand har tidligere vunnet tittelen «Shagger Of The Year» (kåret av The Sun) tre ganger, og samme avis rapporterer nå de sjokkerende nyhetene om at han har avvist skandaleombruste Lindsay Lohan ved flere anledninger de siste ukene.

- Hun er veldig pen og vant til å få det som hun vil. Russel har vært på radaren hennes en stund, men han vil ikke ha noe å gjøre med henne, sier en kilde til den britiske tabloidkjempen.

Mener hun fester for hardt
Russell pleier vanligvis ikke være av den kresne sorten, og har tidligere skrytt av å ha vært med en kvinne som er 30 år eldre enn ham selv. Men et sted går tydeligvis altså grensen - også for unge herr Brand.

- Han synes Lindsays konstante oppmerksomhetsjag og harde festing er en turnoff. Han har uansett nok av tilbud fra kvinner, legger kilden til.

Nylig reiste for øvrig Brand til Las Vegas sammen med hiphop-mogulen P Diddy for å feste, uten at det ble noen skandalehistorier i kjølvannet av besøket.

- Det som skjer i Vegas, forblir i Vegas, uttalte en festklar Diddy til pressen da duoen ankom gamblingbyen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken