Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Russells nye stil!

Russell Crowe tok et godt tak rundt Helen Mirren på premieren av «State of Play».

(SIDE2:) Tirsdag ettermiddag var det premiere på den nye store thrilleren «State of Play» på Leicester Square i London. Og det var ikke bare Helen Mirren som stjal showet fra de langt yngre damene i sin flotte hvite kjole.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skiftet utseende
Det samme gjorde filmens hovedperson Russell Crowe. Crowe er for tiden i gang med innspillingen av den nye filmen «Nottingham» eller «Robin Hood» der han spiller Robin. I anledning rollen har han igjen skiftet helt utseende. Det var en svært nytrimmet og nyklippet Crowe som stilte på premiere i en stil som brakte tankene hen på hans Gladiator-dager.

Crowe er en av skuespillerne som har forandret seg mest fra rolle til rolle han spiller. For «The Insider» la han på seg nesten 20 kilo og spilte en mann 20 år eldre enn seg selv. Han la også til alder på sin siste rolle i «Body of Lies» mot Leonardo DiCaprio.

Ingen tights i sikte
Historien om Robin Hood er den femte filmen han gjør sammen med regissør Ridley Scott og Crowe har beroliget alle som var redd for at han skulle løpe rundt i grønne tights. Det er mer middelalder og rustning over Crowes helt fra Sherwood-skogen. Cate Blanchett spiller rollen som Lady Marian.

SE VIDEO AV STATE OF PLAY

HTML EMBED
video_embed(12250,1);

Men tirsdagen sto i thrillerens tegn da Helen Mirren og Russell Crowe trådte løperen for snart norgesklare «State of Play». Filmen handler om en journalist (Crowe) som får nyss i et noe er galt rundt en politiker (Ben Affleck). Crowes problem er imidlertid at Affleck er en gammel god venn av ham. Helen Mirren spiller Russell Crowes sjefredaktør. De to flørtet med hverandre og fotografene og var i strålende humør under premieren.

Filmen, regissert av «Last King of Scotland»-regissør Kevin Macdonald, bygger på en britisk TV-serie. Egentlig skulle Brad Pitt ha spilt hovedrollen, men han trakk seg og Crowe takket ja.

Filmen har allerede fått god mottakelse fra kritikere som har sett den.

- Det er sjelden at en så mainstream thriller får alt riktig, skriver Screen International.

SE BILDER AV CROWE OG MIRREN PÅ DEN RØDE LØPEREN UNDER

1879

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken