Gå til sidens hovedinnhold

Stjernelag i bibelsk storfilm

Røpet filmstjernene på Twitter.

(SIDE2): Produsent Darren Aronofsky har ifølge Empire Online tvitret at han har fått med seg Sir Anthony Hopkins på stjernelaget til den kommende storfilmen om Noa. Fra før er det kjent at Russell Crowe skal spille båtbyggeren Noa.

Blant de andre stjernenavnene som er klar for bibeleposet, er Harry Potter-stjernen Emma Watson, Jennifer Connelly («Blood Diamond», «Et vakkert sinn») og Ray Winstone («Snow White and the Huntsman», «Hugo», «The Departed»).

- Jeg er beæret over å få jobbe sammen med fantastiske Sir Anthony Hopkins. Vi har akkurat sikret oss ham på rollelisten til Noa, tvitret Aronofsky. Ifølge produsenten skal Hopkins bekle rollen som Metusalem, som ifølge Bibelen ble hele 969 år gammel.

Logan Lerman og Douglas Booth skal spille to av Noas sønner, mens Emma Watson skal spille rollen som Ila.

Både Christian Bale og Michael Fassbender var i samtaler om rollen som Noa, før den gikk til Crowe. Liam Neeson ble også vurdert for en rolle, men kom ikke til enighet med filmskaperne.

Det er ventet at filmingen starter i slutten av august i år, og «Noa» skal etter planen ha verdenspremiere i slutten av mars 2014.

Før «Noa» får premiére, blir Russell Crowe å se på det store lerretet som Javert i nyinnspillingen av «Les Misérables», som skal ha premiere i år, og som Supermanns far Jor-El i «Man of Steel», som skal være på kinoene i 2013.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken