(SIDE2): Hun skal være knust over avsløringene om mannens utroskap, men har valgt å stå ved hans side.

Stacey Cooke (32) skal ha bestemt seg for å tilgi og forsøke å lappe sammen ekteskapet med Ryan Giggs (37), etter det angivelig sju måneder lange forholdet til glamourmodellen Imogen Thomas (29).

- Dumskap
Stacey støtter også ektemannen før den viktige kampen mot Barcelona.

- Gå ut og spill ditt livs kamp, skal hun ha sagt.

- Stacey vet at dette godt kan være hans siste store europeiske kamp og vil at han skal gjøre seg selv stolt.

Giggs selv skal ha innrømmet at han var en idiot, og ønsker at det aldri hadde skjedd. Han skal være svært lettet over at kona har bestemt seg for å bli ved hans side.

- Ryan elsker Stacey og hater at han har opprørt henne. Han har fortalt det var et øyeblikks dumskap som kom ut av kontroll, forteller en kilde nær fotballspilleren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Beskytte barna
Giggs fikk i april rettens medholdt i at navnet hans skulle holdes utenfor offentligheten - men det virket mot sin hensikt i det navnet hans ble twitret over en lav sko, og Giggs deretter saksøkte twitter som en følge av det, tok parlamentsmedlem John Hemming saken i egne hender og benyttet seg av sin rett til å avsløre Giggs.

- Men Giggs angrer ikke på at han tok ut et forbud, for han gjorde det for å beskytte de som er han kjærest - barna hans, fortsetter kilden.

Og selv om kona nok visste hvem den angivelig utro fotballspilleren mediene omtalte i samme setning som Imogen Thomas, stilte hun opp United feiret sitt 19 ligagull sist helg.

Et par dager senere ble hun dog observert i det hun forlot hjemmet deres, da uten gifteringen på fingeren.

Drapstruet
Thomas på sin side skal ha kontaktet politiet etter å ha mottatt flere drapstrusler rettet mot seg selv og hennes familie, etter at det ble kjent at det er Giggs som er den til nå hemmelige fotballspilleren. Ifølge The Sun, skal Imogen selv ha fortalt venner at hun frykter for livet sitt.

- Jeg har måttet involvere politiet, nå som de truer nevøen min, har hun fortalt.

Avsløringen av Giggs kan også få konsekvenser for andre høyt profilerte på kongeriket - til sammen 333 såkalte gagging orders er gitt de siste fem årene. Flere av dem gjelder fotballspilleren, mens et av tilfellene involverer en kjent spiller - Wayne Rooney og hans utroskap og bruk av prostituerte.

Den saken eksploderte i fjor, utroskap hans kone Colleen Rooney tilga - men en kjent skuespiller skal også ha gått til Rooneys prostituerte.

Helen Wood (24) sier at skuespilleren like gjerne kan si det selv, før han blir avslørt slik Giggs har blitt.

- Han burde være en mann, si hvem han er og hva han har gjort. etter det som skjedde med Ryan Giggs er det bare snakk om tid før han blir navngitt, sier hun til The Sun.

Skuespilleren skal ha betalt Wood i underkant av 2000 kroner for sex. Hun har fortalt at hun har måttet tåle all slags skittkasting, mens skuespilleren har gjemt seg bak det kostbare forbudet.

Ops, tweets ja...
Nå det gjelder twitterbrukerne som har avslørt Giggs gjennom sine tweets, har selskapets europeiske sjef Tony Wang sagt at selskapet ikke vil beskytte sine brukere mot en eventuell rettsforfølgelse etter forbudsbruddet.

Wang sier de vil overlevere brukerinformasjon, dersom retten ber om det.

Wikipedia, hvis brukere også oppdaterte og skrev Giggs navn på siden for utroskapsskandalen, reagerer på bruken av gagging orders.

- Jeg ser på det som noe lignende det kinesiske myndigheter gjør der de dekker over sine høytstående personer ugjerninger, sier grunnlegger Jimmy Wales.

(Kilde: The Sun, Daily Mail, Sunday Mirror)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!