Gå til sidens hovedinnhold

Rygget ned syklist

Bjørn Eidsvåg rakk så vidt sin egen konsert.

Det skyldtes blant annet en trafikkulykke på E6, samt at han rygget ned en syklist, skriver rb.no.

Konserten på Lillestrøm i går startet klokka 18, men Eidsvåg selv trodde den startet klokka 19.

- Vi ble klar over tidspunktet for konserten tidligere i dag, og da hadde jeg allerede avtalt å delta på «Senkveld» med Thomas og Harald. Jeg dro fra studioet der halv seks, og så var det en ulykke på E6, så jeg ble stående i kø.

- Da jeg kom hit klarte jeg å rygge på en syklist. Det var ikke store ulykken og det gikk heldigvis bra med ham, men tenk at jeg virkelig gjorde det, fortalte Eidsvåg fra scenen.

Politiet på Romerike opplyser overfor avisen at de aldri er blitt varslet om hendelsen.

Beholdt roen på scenen
Til tross for høyt stress rett i forkant av konserten, virket det som den rutinerte artisten klarte å beholde roen på scenen.

Han serverte blant annet kjente låter som «Eg komme», «En solskinnsdag» og «Floden». Med seg hadde Eidsvåg musikerne Geir Sundstøl, David Wallumrød, Bjørn Holm og Anders Engen.

Konserten var utsolgt.

- Det er en ære å få komme tilbake hit til Lillestrøm. Dette er vel det stedet vi spiller mest. Vi er fortrolig med huset, og vi føler oss velkommen her. Det er litt høye skuldre før første konsert på en turne, slik som dette er. Men vi har valgt dere som forsøkspublikum, fordi vi har blitt tatt godt imot før, sier Bjørn Eidsvåg.

Renate Lindmark fra Rælingen hadde tatt med venninnen Lina Aarseth Bakke på konserten i går.

- Jeg liker veldig godt musikken hans, og det er en sjanger som appellerer til meg. Jeg har lenge ønsket å dra på konsert for å høre på ham, sier Lindmark.

Flere nyheter fra Romerikes Blad får du her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken