Gå til sidens hovedinnhold

Så feil tar vi

Å være spillanmelder er ikke alltid like lett, og noe ganger bommer du så totalt at det burde vært premie for det. Her er noen eksempler.

Vår store Playstation-ekspert Kristian Evensen mente i sin anmeldelse at Grand Theft Auto 3 var mer Ari enn konge, noe verken de som kjøpte spill eller han selv var enig med i lengden.

På sin side klarte Pål Nisja å erte på seg omtrent alle ansatte på norske Funcom da han mente deres eventyrspillsuksess «Den lengste reisen» ikke var mer enn et gjesp.

Samme mann slo på stortrommen da han mente at «Total Club Manager 2003» var bedre enn «Championship Manager». Her kan du lese hvor feil det går an å ta.

Og så bør vi jo liste opp to av våre FIFA-anmeldelser:

FIFA World Cup 2002: Her er den

UEFA Euro 2004: Her er den

Sjekk om vi motsier oss selv....

Men best av alt, uten tvil var vår noe tvilsomme mottagelse av Playstation 2:

«Playstation 2 er foreløpig ikke verdt pengene. Til det er spillene ikke gode nok. Når en maskin som Dreamcast koster halvparten med fire ganger så mange bra spill er det valget enkelt, på kort sikt».

Her får du den hele og fulle tabbe-anmeldelsen

Våre egne favoritter (hvor vi er stolte av oss selv):

Grand Theft Auto III (PC):

«Løp, kjøp og les Donald etterpå så du ikke blir så påvirket at du løper ut i gata, stopper en bil, drar ut sjåføren og krasjer inn i den første politibilen du ser. ;-)»

Les anmeldelsen her

Championship Manager 3 (PC):

«Spør du meg er spillet det beste på markedet. Du skal likevel advares: å spørre meg er som å spørre en fundamentalistisk muslim om hvem som er den rettmessige Gud».

Les anmeldelsen her

Sex (alle plattformer):

«Oppsummert kan man si at Sex er et mye bedre multiplayerspill enn Grim Fandango (siden sistnevnte ikke har noen muligheter for dette). Er man alene står vi fortsatt ved at sistnevnte er best».

Les anmeldelsen her

GTA Double Pack (X-box):

«Å sette seg ned med de to «Grand Theft Auto»-spillene igjen kan sammenlignes med og treffe den første dama som gjorde deg til mann».

Les anmeldelsen her

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021