Etter styremøtet til den amerikanske storeieren General Motors, er det klart at det gjenstår tre interessenter til å overta SAAB. En av de tidligere som er nevnt har trukket seg, mens en ny sportsbilprodusent har meldt seg på i kampen.

Kineserne med
Det kinesiske selskapet Beijing Automotiv er fortsatt med som byder på SAAB. Selskapet er Kinas femte største bilprodusent, og ledelsen har tidligere uttalt at de har internasjonale ambisjoner. Beijing Automotiv ble dratt inn av Koenigsegg, men har valgt å sjekke mulighetene for å overta SAAB alene.

En annen interessent som er nevnt tidligere er det amerikanske risikoselskapet Renco. Selskapet drives av milliardæren Ira Rennert, som har skapt formuen sin ved å kjøpe konkurstruede selskaper. Renco meldes fortsatt med i kampen om SAAB.

Den nye byderen på SAAB er den hollanske sportsbilprodusenten Spyker Cars. Selskapet leverer rundt 50 biler i året, og har kunder i Midtøsten og i Russland. Spyker Cars har de siste årene slitt med inntjeningen, men ønsker likevel å by på SAAB.

Trekker seg
Onsdag morgen norsk tid ble det også klart at en av de som tidligere har vært nevnt, trekker seg. Amerikanske Merbanco opplyste onsdag at de ikke lenger vil by på SAAB.