Gå til sidens hovedinnhold

Saksøker Fagerstrand-Reidar

Seks par saksøker «Fagerstrand»-deltakerne Reidar Helliesen for avlytting. De vil også ha tre millioner kroner av TV 2. Møt en av saksøkerne på nett-treff.

Deltaker Christian Ellingsgård sier til Dagbladet at de saksøker TV 2 for tre millioner kroner, den samme summen som huset de har bygget er verdt.

MØT CHRISTIAN OG MONA PÅ NETT-TREFF PÅ DEN OFFISIELLE SIDEN.

- Ulovlig fremferd
I går ble Christian Ellingsgård og hans kjæreste Mona Rhein stemt ut av serien. Sammen med fem andre par går de nå rettens vei for det de mener er lovbrudd og grov sjikanering under innspillingen.

Sinnet retter seg mot Reidar Helliesen, hans samboer May-Brit Park og et vennepar av dem.

- Ikke funnet feil
- Alle vi 12 deltakerparene skrev under en kontrakt med TV 2 der vi lovet å rette oss etter norsk lov. Reidar har siden brutt loven på en rekke punkter, hevder Christian Ellingsgård til Dagbladet.

Det er særlig romavlyttingen og opptakene med diktafon deltakerne reagerer på. De mener Helliesen manipulerte opptakene og at han forsynte seg av fellesbudsjettet for å kjøpe avlyttingsutstyret.

TV 2 sier at de har gått gjennom både regnskap og selve saken med diktafonen Helliesen brukte til opptak. De fant ikke grunn til å stoppe innspillingen på grunn av diktafonen og sier ingen har tatt ekstra penger ifølge regnskapet.

Reklame

Opptil 50 prosent på Comfyballs

Kommentarer til denne saken