Gå til sidens hovedinnhold

Du kan fortsatt gjøre et kupp

Se, hva vi fant på salget.

OSLO SENTRUM (SIDE2): Sommersalget er i full gang, og mange tar turen til favorittbutikken i håp om å finne et godt tilbud. Side2 ønsket å teste om det fortsatt var mulig å gjøre gode salgskupp, og besøkte derfor to av norges største butikkjeder for å sjekke status.

Se hva vi fant på salget i bildekarusellen nederst i saken!

- God trøkk
- Nå har vi mange varer til 50 og 75 kroner. Det vil si opptil 75 prosent på mange varer, og det kommer enda bedre tilbud utover, sier Vibeke Holann, pressesjef i H&M Norge, til Side2.

Vi møter henne i H&M-butikken på Karl Johans gate i Oslo, og selv med skyfri himmel og høye temperaturer, er det mange som har tatt turen til den populære kjedebutikken på jakt etter gode tilbud.

- Det har vært god trøkk ja, avslører Holann, og tar oss med bort til den delen av butikken hvor tilbudsvarene er lokalisert.

Les også:Dette kjøper du på salget

Fyller på med varer
Stativene er fulle av klær i alle farger og fasonger, og lite tyder på at butikken begynner å gå tom for salgsvarer.

- Vi fyller på med nye salgsvarer hver uke, og det er mye flott og fint, så man kan gjøre gode kupp. Vi er jo en internasjonal kjede, så vi kjører vårt eget løp når det kommer til salg, sier Holann, og legger til at kjeden har satt ned prisen på varer i alle avdelinger.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Finværet stagger ikke kjøpelysten
Også på Vero Moda -butikken, over gaten, er de butikkansatte opptatt med å betjene kunder, som har tatt turen til butikken på søken etter tilbudsvarer.

- Vi fyller på, og plukker ut varer til salg hver dag, så det blir mer og mer å finne på salg, forklarer Lena Madsen, i Vero Moda.

Hun forteller videre at det fine været ikke stopper folk fra å handle, men understreker at det fortsatt er mulig å gjøre gode kupp på salget

- Det kommer veldig mange folk når det er fint vær, og det er sommerklærne vi slegger mest av. Spesiell topper, sier hun.

DEL DENNE ARTIKKELEN

Dette fant vi
Side2 fant mange godbiter da vi saumfarte stativene til de to nevnte butikkene. Størrelser er godt representert, og det samme er mangfoldet av plagg i ulike stiler, snitt og kvaliteter.

Vi plukket ut 14 antrekk, hvorav de fleste antrekkene koster under 300 kroner.

HER ER NOE AV DET VI FANT PÅ SALGET:

3461

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken