(SIDE2): Salvatore D'Avino (39) har vært en av Italias mest ettersøkte i nesten 10 år, men har klart å unngå politiet i årevis, skriver Daily Mail.

Men nå er han arrestert i Spania, og det var hans høygravide kjæreste som noe ufrivillig bidro til at han ble tatt.

Hun la nemlig ut et bilde av seg selv foran skiltet til en Spansk restaurant. Dermed ble det lett for de italienske etterforskerne å finne ut hvor paret befant seg.

De varslet så spansk politi som kort tid etterpå pågrep paret som skjulte seg i Marbella. D'Avin ble pågrepet når han fylte bensin på bilen sin. Paret skal de siste årene ha skjult seg i Marokko, men dro til Spania under falskt navn i forbindelse med den nært forestående fødselen.

D'Avin skal være et medlem av Giuliano-klanen som er en del av det kjente Camorra-nettverket.

Det er narkotikaforbrytelser som har vært anklagene mot D'Avin, og ifølge italiensk politi er nå siktelsen utvidet etter at han skal ha planlagt å smugle mer enn 250.000 Ecstasy-tabletter til Spania. Han risikerer nå opp til 20 år i fengsel.

-Når vi så bildet på Facebook kunne vi ikke tro at kjæresten kunne være så dum. Det var svært enkelt å finne de. Han var langt fra fornøyd med kjæresten når vi forklarte hvordan vi fant han, sier Angelo Mazzagatti som ledet jakten på Salvatore D'Avino.

Han sier videre at D'Avino trodde han aldri kom til å bli tatt etter at han hadde klart å holde seg på frifot i nesten 10 år.

Tidligere i år ble for øvrig et annet mafiamedlem tatt etter at han skrev at han skulle delta i et sykkelløp i Frankrike med nøyaktig tid og sted angitt. Da var det bare for politiet å møte opp på startstreken og taue han inn.

Se video av Salvatore D'Avino da han ble pågrepet under.

HTML EMBED