Gå til sidens hovedinnhold

Fyllekrangel i «Isdans»

Produsentene er fly forbannet på deltakeren Samantha Mumba, som gikk på fylla på bursdagen sin.

(SIDE2): Artisten Samantha Mumba er en av deltakerne i årets britiske versjon av «Isdans», «Dancing on Ice», men det angrer hun kanskje litt på nå.

- Champis og drinker
Irske Mumba, som hadde en stor hit med tittelsporet «Gotta Tell You» fra hennes første plate i 2001, fylte 25 år i helgen, og ville som alle andre 25-åringer gjerne feire merkedagen.

Men, som deltaker i dansekonkurransen hadde hun fått strenge advarsler om å holde seg unna alkohol i tiden mens hun er med i konkurransen. Det så Mumba ut til å ha glemt, da hun dro med seg blant annet tidligere Big Brother-deltakeren Jane Goodey på byen, melder Daily Mail.

Ifølge kilder skal Mumba og gjengen ha klart å spise og drikke seg til en regning på mer enn 5000 pund, noe som tilsvarer over 54.000 norske kroner med dagens kurs. Samantha skal blant annet ha bestilt Cristal champagne og drinker på Café de Paris i London.

Før de dro ut avslørte Mumba at de hadde store planer.

- Alle vennene og familien min kommer fra Irland for å være med å feire bursdagen min og jeg gleder meg veldig. Vi skal ut og drikke, spise, og så drikke enda mer! sa hun.

- Øker skadefaren
Det likte ikke produsentene.

- Alle ble fortalt i starten av treningen at om de ønsker å lykkes i showet og unngå seriøse uhell må de være fullstendig dedikert til treningen. Og det betyr å droppe å fly på byen og drikke alkohol, sier en kilde i selskapet til avisen.

Mumbas talsperson var ikke tilgjengelig for kommentar.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!