Gå til sidens hovedinnhold

Deloitte sluker revisorer

Kjempen vokser i størrelse.

Styrene i Deloitte og Samarbeidende Revisorer har vedtatt å gjennomføre en prosess, som medfører at de to selskapene blir slått sammen fra 1. juni 2011. Sammenslåingen innebærer at SR fortsetter lokalt som før, under navnet Deloitte.

Samarbeidende Revisorer er et av flere mellomstore revisjonsfirmaer i østlandsregionens, med 52 ansatte fordelt på fem kontorer i Gjøvik, Gran, Fagernes, Oslo og Dokka.

Deloitte er et de fire store innen revisjon- og rådgivning i Norge. Deloitte har omkring 950 ansatte, fordelt på 15 kontorer rundt om i Norge, men med unntak av hovedkontoret i Oslo har Deloitte ingen kontorer i denne regionen.

Vokser med kundene
- Vi er svært godt fornøyd med utviklingen av Samarbeidende Revisorer som uavhengig selskap fram til nå. Men nå har vi nådd en størrelse og en kompleksitet som gjør det nødvendig å være i stand til å levere tjenester både utover vår egen region og med et bredere kompetansetilfang. Næringslivet i regionen vår er inne i en sterk utvikling i mange bransjer. For å kunne være med på å vokse videre sammen med våre kunder har vi derfor søkt en slik løsning. Sammenslåingen innebærer at Samarbeidende Revisorer vil vokse videre sammen med kundene i regionen. Vi får muligheten til å levere tjenester nasjonalt og internasjonalt og vil kunne følge kundene absolutt hele veien, skriver Jens Bjørner Ugland, daglig leder i Samarbeidende Revisorer, i en melding.

Også Deloittes, Ingebret G. Hisdal, partner og daglig leder, deler Ugklands entusiasme

- Jeg opplever at Samarbeidende Revisorer og Deloitte passer svært godt sammen, sier han. Og fortsetter: - Jeg er overbevist om at Samarbeidende Revisorer og Deloitte gjennom sammenslåingen kommer til å forsterke hverandre på dette området.

- Vi er begge selskaper med høyt utdannelsesnivå og meget kompetente medarbeidere som yter tjenester på høyt nivå til våre kunder. Men vi er også to selskaper som har en sterk kultur og som forstår betydningen av å skape gode samarbeidsrelasjoner.

Les flere saker på NA24

Kommentarer til denne saken