Gå til sidens hovedinnhold

Tre skritt til himmelsk orgasme

Slik gir du henne orgasmer hun kommer til å skryte av til sine venninner.

Ifølge en undersøkelse mannemagasinet Maxim utførte blant 8000 kvinner, vil damene ha sex i opp til en time.

Det er jo et problem når menn «holder» i snitt i syv minutter - en tid som bare blir akseptert av en brøkdel av kvinnene i undersøkelsen.

Du kan lese mer om hva kvinnene fantaserte om her, men én ting gjelder likt for alle - og en skulle tro at dette var en nobrainer: Kvinner vil ha orgasme.

Nettsiden Men's Health har utført en annen undersøkelse hvor 1900 kvinner svarte på spørsmål rundt sex. Destillert ned til konkrete råd, har nettsiden satt opp en tretrinns himmelstige som skal gi henne orgasmer verken hun eller du har drømt om.

Prøv den, og se. Hva har du egentlig å tape?

1. Sett hjernen i gang

53 prosent av kvinene i undersøkelsen hevder det samme: Det beste forspillet begynner timesvis før selve akten. Det handler om å sette hjernen i gang med å tenke på sex, og det handler indirekte om å sørge for at hun ikke begynner å tenke på noe annet - som å rydde huset.

Et tips er derfor å holde det ryddig rundt deg og dere. Din anseelse stiger bare ved at du tar din tørn, så her er det bare å brette opp skjorteermene.

Men tilbake til å sette hjernen i gang. Gi henne kompliment tidligere på dagen. Fortell henne hvor sexy rumpe hun har. Ta på den. Gi henne anerkjennende blikk fra den andre siden av rommet. Få henne til å kjenne hvor mye du setter pris på henne.

Og en annen ting halvparten av kvinnene i undersøkelsen svarte ja på: De tenner på sextekstmeldinger.

LES OGSÅ:Slik spriter du opp sexlivet med SMS

2. Vinn med variasjon

En av de viktigste resultatene i Men's Healths undersøkelse var at variasjon i sexen er avgjørende for å nå klimaks. Bare halvparten av kvinnene i undersøkelsen fikk orgasme av kun én bevegelse gjennom hele akten, mens 3 av 4 kvinner fikk orgasme dersom akten besto av tre eller fire forskjellige bevegelser.

Nedenfor har vi satt sammen fem teknikker vi vedder på at hun kommer til å like.

Uendelig glede

Lar du underlivet gjøre åttetallsbevegelser sidelengs (uendelig-tegnet) under samleiet, er sjansen størst for å treffe flest mulig av hennes punkter (du vet, g, u, x, y, z og hva de nå heter, alle sammen).

Beina i kryss

Få henne til å ligge med ansiktet ned, og beina i kryss. Det vil få det til å føles trangere og øke friksjonen, noe både du og hun vil sette pris på.

Bakfra

Det er vitenskapelig bevist: Intensiteten er 18 prosent høyere når du tar henne bakfra. Dette gir henne mer direkte stimulans, du kommer dypere i henne og dette er dessuten mange jenter og gutters favorittposisjon.

CAT

Forskere har kommet frem til at den beste stillingen for at hun skal få orgasme, er den såkalte Coital Alignment Technique. I korte trekk går den ut på at mannen løfter seg litt opp, slik at roten av penis kommer i kontakt med hennes klitoris, hun legger bena rundt lårene hans og så skal man bevege seg rytmisk og langsomt, bare med underlivet. I en undersøkelse økte andelen kvinner som fikk orgasme under samleiet fra 24 prosent til 77.

Champagne-oral

Ta en slurk champagne før du går ned på henne, og boblene vil gi henne økt nytelse.

3. Bruk tiden, og bruk den godt

Både menn og kvinner i undersøkelsen hevdet at de ønsket at forspillet skulle vare lenger, faktisk nesten dobbelt så lenge som hele samleie varer i snitt. Så her er det en smule ubalanse.

Om du er litt usikker på nøyaktig hva du skal bedrive tiden med under forspillet, får du noen gode tips her:

Massasjeolje

Intim kroppsmassasje er aldri feil, og dersom du velger en olje som inneholder vitamin C og E vil det øke hennes seksuelle drifter og det kan gi henne raskere, og flere, orgasmer.

Kjenn hennes anatomi

I tillegg til g-punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den ytre tredelen av vagina. Imidlertid varierer «geografien» der nede fra kvinne til kvinne. Ta deg god tid til å finne ut av hvor hennes punkter er.

Underkastelse og dominans

Frihetsberøvelse ved hjelp av myke håndjern, bind for øynene eller et rep man binder hendene til sengen med kan være et lekent vis å tenne hverandre på. Hvisk til partneren din hva du skal gjøre med ham/henne. Hvor langt man går i denne typen lek er veldig individuelt, så bestem et sikkerhetsord som betyr at man vil avbryte leken.

Seksuelle fantasier

Fortell hverandre seksuelle fantasier - det er gjerne en barriere for mange å dele dette, men det gir også en nærhet til hverandre. Ord og fortellinger kan være veldig opphissende - så forsøk å holde på en stund, slik at lysten bygger seg opp.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken