Gå til sidens hovedinnhold

9 tegn på at dere bør gifte dere

Eller ikke. Noen faktorer bør være på plass.

(SIDE2): Man skulle tro at postitive tegn, som tyder på at han er den rette, var åpenbare. Men det er de ikke alltid. Her er en sjekkliste over tegnene du bør se etter, som kan hjelpe deg å evaluere hvordan han kommer til å gjøre seg som ektemann.

Om du kan krysse av flere av disse tegnene, så har du en god sjanse for å få et godt ekteskap, ifølge Your Tango.

Listen er utviklet av psykoterapeut Tina Tessina, som har over 30 års erfaring med parterapi. Hun har også skrevet 13 bøker om samliv.

1. Han har humor

At han kan gjøre deg i godt humør, og få deg til å le er viktig. Du bør også tenke over hvilken humor han har. Er han morsom på andres bekostning, eller er det en mer generøs og positiv humor? Det er nemlig sistnevnte som er å foretrekke.

2. Han bryr seg om hva du mener

Om han spør deg hva du mener, lytter til det du har å si, og responderer med empati og oppriktighet tyder det på at han forstår dette med kommunikasjon. Og kommunikasjon er viktig, ettersom dere kommer til å gjøre dette i mange, mange år, om dere faktisk gifter dere.

Om han faktisk bryr seg om meningen din eller ikke vil etter hvert lett å avsløre, bare ved å se om han faktisk har lyttet til det du har sagt, og tatt grep.

3. Han har meninger, også

En som virkelig er god til å kommunisere spiller også inn sine ideer og meninger, i tillegg til å lyte til dine. Han burde ikke være redd for å si hva han mener, eller å ta opp nye temaer.


4. Han klarer å løse konflikter sammen med deg

Forskning viser at en av de viktigste tingene i et forhold, når det kommer til om man klarer å holde sammen eller ikke, er å klare å løse problemer sammen.

Om dere klarer å diskutere, uten å begynne å krangle eller bli defensive, er det et godt tegn. Poenget er å komme frem til en løsning, ikke å krangle.

5. Han aksepterer hvem du er

Selv om ikke alltid er enig med deg, eller forstår deg, så bør han kunne akseptere at sånn er du. Ulikheter er jo det som skaper spenning i forholdet, mens likheter er det som skaper komfort og trygghet, så det er fint å ikke alltid være helt like.

6. Han er åpen

Hele poenget med å date, eller å ha en kjæreste, er jo å bli kjent med hverandre, og da bør han være såpass åpen og ærlig at du lærer ham å kjenne.

7. Han har jobb, venner, familie og interesse i livet sitt

En som lever et fult, interessant liv - som du også ønsker å ta en del av, er mest sannsynlig en sunn, balansert person. Dette viser også at han er motivert og fokusert.

8. Han har en fin balanse mellom ydmykhet og selvsikkerhet

Observer karakteren hans, for å finne ut om han klarer å balansere disse to. For eksempel om han både kan innrømme personlige feil, og samtidig ha selvtilliten til å arbeide seg gjennom dem og gå videre.

9. Han er følelsesmessig moden

Det kan være sjarmerende at han er litt barnslig når dere har det moro sammen, men det er essensielt at han klarer å oppføre seg som en voksen person når det er nødvendig.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken