Gå til sidens hovedinnhold

Dette tenner henne

Slik får du fart på sexlivet.

Er du usikker på hvilke «knapper» du skal trykke for å tenne henne?

For kvinner henger ofte følelser og sex sammen og derfor trenger både det psykiske og det fysiske bli stimulert. Det er viktig at hun føler seg trygg og satt pris på, og hun trenger bekreftelse på at hun er attraktiv. Vis følelser, snakk til henne, gi henne komplimenter og stryk henne. Ved å vise at du er der for henne skaper du en trygg relasjon og viser at du liker henne for mer enn bare kroppen hennes.

Ingen spesiell akkurat nå?

På match kan du treffe andre single.

Ta også en personlighetstest her og finn noen som passer deg.

Vis at du bryr deg

Mens menn i stor grad tennes visuelt, så tennes kvinner i større grad av følelser. Jenter setter pris på en god kysser, men hold deg unna raske, dype og klissete tungekyss. Kyss henne ømt og lidenskapelig, mens du stryker henne på forarmen,bena og over ansiktet. Disse punktene er fulle av nerver som sender signaler til hjernen som assosieres med tillit og hengivenhet.

Sørg for at hun føler seg sexy

Bli kjent med hennes eget forhold til kroppen sin. Observer hvordan hun reagerer når du tar henne visse steder og hvordan hun fremhever enkelte deler av kroppen, mens skjuler andre. Dette leder deg til hva hun er sikker eller usikker på. Forsiktig gi henne komplimenter på hennes usikkerheter, men tre varsomt. Jenter kan lett snu et kompliment til noe negativt. Vær påpasselig på hvordan du ordlegger deg. For eksempel, se heller at rumpen hennes ser sexy ut i den buksen, enn at rumpen ser fin og rund ut.

Smil og le

Kvinner tenner ikke på alvorlige og selvhøytidelige menn som prøver å være noe annet enn det de er. Vær deg selv, vis at du er morsom og at du har humor og at du tør å gjør narr av deg selv. Ert henne, flørt med henne og få henne til å føle seg som en prinsesse.

Vær en gentleman og en handyman

Det er ikke nødvendigvis de typiske romantiske tingene som tenner sexlysten hennes. Kvinner setter stor pris på når mannen hjelper henne med praktiske ting, som å fikse ting uten at hun har bedt om det. Ta oppvasken, skift lysepærer og hjelp henne med å bære handleposene. Belønningen vil være verdt det.

Vær initiativrik

Kvinner liker menn som tar initiativ og er kreative. Igjen trenger det ikke være de store tingene som gjelder. Foreslå en tur i parken, en sykkeltur ute i skog og mark eller en tur på kafe, alt ettersom hva hennes interresser er. Topp det hele med en intim og personlig middag som du selv har laget. Sørg for å ha en god rødvin til maten og mørk sjokolade til dessert da begge inneholder stoffer som øker sexlysten hennes. Bon apetit!

Leter du etter en du kan dele hverdagen med?

Klikk her for å treffe andre single.

(Kilde: menshealth.com/ webmnd.com/ KK.no).

Reklame

Slik sparer du enkelt 600 kroner på mobilabonnementet