Gå til sidens hovedinnhold

De vanligste unnskyldningene for å ikke ha sex

Dette skylder gutta på hvis de ikke er i humør.

(SIDE2:) Trodde du det bare var damer som skylder på vondt i hodet, har smerter i magen eller føler seg utslitt hvis de ikke vil ha sex? Vel, da må du tro om igjen!

Slitne menn
Ifølge en britisk undersøkelse er det grunn til å tro at det like ofte er gutta som ikke er interessert i kveldskos med sin kjære, skriver Daily Mail.

En britisk apotekkjede har nemlig spurt sine besøkende på sin hjemmeside om blant annet hva slags unnskyldninger de bruker hvis de ikke er i «riktig humør» og hvem i forholdet som oftest ikke hadde lyst til å ha sex.

1922 britiske menn over 18 år som betrakter seg selv i å være i et langtidsforhold har gitt sine svar. Resultatene viste at 62 prosent av gutta innrømmet at det var de som var den som oftest avslo kosetilbudet og at stress på jobben eller at man er for trøtt var de vanligste unnskyldningene.

Kun 9 prosent sier de har sex hver dag, mens 42 prosent av mennene sier de har sex hver fjortende dag.

Mangel på selvtillit
Gutta ble også spurt om hvorfor de eventuelt ikke var mer intim med sin partner. Den mest brukte unnskyldningen var at man har lav selvtillit og ikke er fornøyd med sin egen kropp. I tillegg var det mange som svarte at de slet med sexlysten og det å bli seksuelt opphisset.

En av de som har arbeidet med studien, Thomas O'Connell, sier følgende om resultatene:

- Det ser ikke ut som at menn er ærlige med partneren sin når de unngår intimitet og kos med sin kjære. Det er faktisk ikke «bare» jobbstress eller at man er trøtt som er den egentlige grunnen, men mangel på selvtillit og seksuell lyst.

Han legger til at uansett hva problemet er så anbefaler han at man tar tak i de eventuelle problemene i kjærlighetslivet.

- Hvis du har personlige problemer som går utover forholdet bør man oppsøke hjelp slik at ting blir bedre. Både for sin egen del, men også for partnerens skyld, råder O'Connel.

Topp 5 unnskyldninger for å ikke ha sex
1 For trøtt (45%)
2 Stresset på grunn av jobben (39%)
3 Hodepine (33%)
4 For mett (29%)
5 Vil heller se på TV (24%)

Topp 5 unnskyldninger for å ikke være intim
1 Sliter med dårlig kroppsbilde og lav selvtillit (38%)
2 Generelt liten sexlyst og sliter med å bli seksuelt opphisset(35%)
3 For trøtt (31%)
4 Stresset på grunn av jobben (25%)
5 Vil heller se på TV (19%)

MER FRA NETTAVISEN

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken