Gå til sidens hovedinnhold

Kvinner som forlater Tom for Tine

Les historiene til kvinner som har forlatt mann og barn, til fordel for en fager kvinne.

(SIDE2): Hun har vært sammen med en mann i mange år, men så plutselig vil hun ut og vekk. Hun har funnet seg en ny - en kvinne. Hva skjer, egentlig?

Her forteller noen amerikanske kvinner hvordan de oppdaget at de var lesbiske, og som har gjort akkurat dette.

Ta test - Finn rett partner

Spørsmål: Når forsto du at du ønsket å være sammen med en kvinne?

Candace: Jeg hadde egentlig alltid lurt på om jeg ville vært lykkeligere med en kvinne, men da jeg giftet meg, trodde jeg at det var det, liksom. Når vi så ble skilt, tenkte jeg at nå hadde jeg sjansen til å finne ut av det allikevel.

Etter å ha datet noen kvinner, forsto jeg at det var rett for meg. Alle mine forventninger ble innfridd, og jeg forsto hvordan heterofile kvinner har det i forhold med en mann de virkelig elsker.

Amelia: Jeg gikk ut med menn helt til jeg var 26 år, men fant liksom aldri den rette for meg. Jeg drømte om en som var: ærlig, følsom, morsom, lidenskapelig, ikke for pysete men heller ikke for macho.

Så møtte jeg han, eller henne. Hun heter Leah, og hun snudde livet mitt på hodet. Jeg ble stormforelsket. Selv om jeg allerede hadde datet to kvinner, så følte jeg at dette var noe helt annet. Det skal sies at jeg har mange venner som er homofile/lesbiske, så dette var ikke helt ukjent farevann for meg.

Leigh: Jeg hadde fått øynene opp for en kvinne på treningsstudioet mitt, og kunne ikke la være å se på henne når hun var der. Etter måneder med titting, forsto jeg at jeg måtte være forelsket. Det var ikke noe eksakt øyeblikk, bare en følelse som kom smygende og ble mer og mer forsterket etterhvert.

Sara: Jeg hadde to opplevelser, først da jeg var 19 år, og opplevde å ha følelser for en annen jente. Deretter mange år senere, da jeg ble forelsket i en ansatt ved en lokal kafe, og måtte innrømme ovenfor meg selv, og alle andre, at jeg faktisk ønsket å være sammen med kvinner på en romantisk måte.

Se hvem av naboene din som søker en partner!

Spørsmål: Måtte du forlate en spesiell mann for en ny kvinne?

Leigh: Ja, jeg hadde vært gift i 15 år, men jeg forlot han ikke med det samme. Jeg var helt åpen med han, og fortalte om mine følelser for «henne». Han lot meg utforske denne siden ved meg selv, og jeg hadde et forhold til henne i ett år, selv om jeg fortsatt bodde sammen med min mann.

Vi refererte til henne som min «gode venn» og etter ett år tok forholdet til henne slutt. Ett år etter det igjen, tok forholdet til min mann slutt, mye på grunn av henne, men ikke utelukkende.

Sara: Jeg forlot et veldig godt fungerende forhold, etter å ha kjempet med meg selv i ett år. Det var kjempevanskelig å gå fra noe trygt og godt, til noe helt ukjent. Jeg var redd for å ikke bli akseptert av andre lesbiske, redd for hva familien ville si etc. Det gikk jo bra, men de første månedene etter at jeg hadde forlatt min mann, var helt klart veldig skremmende.

Opplevde du noen tegn på at du var lesbisk tidlig i livet?

Candace: Ja, jeg hadde en erotisk drøm om en kvinne når jeg gikk på ungdomsskolen. Så leste jeg om en som hadde opplevd det samme, og som ble forsikret av en rådgiver at hun var helt «normal»(heterofil) til tross for en slik drøm. Så da antok jeg at det samme gjaldt for meg.

Leigh: Jada, jeg hadde mange slike tegn, som drømmer, følelser og fasinasjoner for enkelte kvinner, men jeg ignorerte de. Det er først i etterpåklokskapens lys jeg forstår at det ikke bare var tilfeldig. Men på den tiden og i min familie, ville det vært utenkelig. Først etter fylte 40 år, fant jeg min drømmekvinne, og tillot meg selv å følge mine egne ønsker og følelser.

Spørsmål: Føler du deg som en lesbisk nå?

Candace: Jeg ser på meg selv som lesbisk nå, selv om jeg ikke er komfortabel med selve ordet. Kanskje skyldes det at jeg i så mange år forsøkte å være heterofil. Ordet jeg foretrekker er «Sapphic» (Fra den greske poeten Sappho).

Leigh: Jeg liker ikke merkelapper, men jeg er stolt av hvem jeg er.

Sara: Ja, jeg identifiserer meg selv som lesbisk nå. Av og til føles det fortsatt litt merkelig, for når jeg var heterofil trengte jeg liksom aldri å sette en merkelapp på meg selv.

Men det er også en stor lettelse å endelig vite hvem jeg er, og at det finnes et ord og et samfunn for likesinnede.

Din partner
På Match finner du single fra hele skandinavia, og helt sikkert en som du liker.

Klikk her for å gå til Match

Vi kan også vise deg hvem vi tror vil passe for deg! Klikk her for å gå til test og matching

(Kilde: Happenmag.com)