Gå til sidens hovedinnhold

- Det er frekt og deilig!

Et dansk par forteller hvorfor de elsker å ha sex i prøverommet på H&M.

(SIDE2): Mange av oss fantaserer om det, men det er ikke mange som tør å stille seg opp på et sted å ha sex hvor det er en mulighet for å bli oppdaget. Det danske paret Simone og Lars sier at de begge to tenner på tanken av å bli oppdaget.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Blir tent

- Det startet helt tilfeldig. Vi hadde vært kjærester i noen år og var stadig nyforelsket. En dag var vi i skogen og hadde sex opp mot et tre. Helt plutselig kom det en gruppe med mountainbike-folk på syklene sine på andre siden av treet! Men ingen av dem så oss, heldigvis, forteller Lars til Ekstrabladet.dk

Det var etter denne episoden at paret fant ut at de ikke bare likte å ha sex ute i det fri, men at risikoen for å bli oppdaget også var opphissende.

- Etter dette begynte vi å ha mer sex ute i skogen og på stranden. Det var deilig og frekt, men vi oppdaget fort at det manglet noe. I begynnelsen var det sex på offentlige steder noe jeg ikke en gang ville snakke om. Jeg ville jo ikke at folk skulle tro vi var noen freaks som løp rundt og blottet oss. Men en dag vi var på stranden kom det noen andre par fordi og kastet et blikk på oss, jeg tror de selv så etter et sted de kunne ligge. Hver gang noen gikk forbi gikk det et sug gjennom meg. Det var superfrekt, og jeg var solgt, forteller Simone.

- Det har vært flere ganger hvor det nesten har gått galt. Men desto mer kjente og flere offentlige steder vi besøker, desto mer tent blir vi, forklarer paret.

Ga blowjob i kirke
De to forteller at de startet med å ha sex i skogen og deretter flere parker.

- Vi har nok hatt sex i samtlige parker i København. De mindre parkene er mer spennende fordi der er det større fare for å bli oppdaget, sier Lars.

- Nå er det en helt annen opplevelse å gå igjennom byen. Nå ser jeg ikke så mye i butikkvinduene eller på tilbud. Jeg ser etter steder der man kan stå, ligge eller sitte og å ha sex uten at alle kan se deg, men allikevel med en risiko for å bli oppdaget, forteller Simone.

Kjæresteparet forteller også om flere heftige sexopplevelser de har hatt rundt omkring i verden. Kirker og togstasjoner er bare noe av de offentlige plassene Lars og Simone har besøkt.

- En gang jeg ga Lars en blowjob i en kirke ble vi oppdaget av en eldre dame, og hun bare smilte varmt til oss, sier Simone.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sex på H&M
Prøverom i ulike klesforretninger har også blitt testet ut.

- Vi begynte å ha sex i forskjellige butikker i byen, og det er noen steder som er bedre egnet enn andre. Ett av våre favorittsteder er H&M på Strøget. Der er det gode og store prøverom hvor man nesten kan «knulle i fred», forteller Lars.

Han forteller at en gang de hadde sex på prøverommet, ble en mann stående utenfor å se på inntil en av de kvinnelige ansatte ble tilkalt og ba paret om å gå.

- Vi ble jo litt flaue, men vi rakk heldigvis å bli ferdig.

Simone forteller at de vil fortsette denne frekke hobbyen så lenge de har glede av det.

- Jeg tror nok helt sikkert at dette er med på å holde spenningen oppe i forholdet vårt.

Kjæresten er enig:

- Det tror jeg også. Det gir oss en gnist. Vi gjør dette istedet for å dra på bowling på en måte.

Kommentarer til denne saken